Studentermedarbejder / Marketingansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Roskilde

Hvis SEO, SoMe og ROI er fremmedord for dig, så behøver du ikke læse videre. Hvis det derimod er ord, du bruger flittigt, du læser en marketinglinje på f.eks. RUC og har du ambitioner om at få et studierelevant job på dit CV, så læs videre.

mjservice er en rengøringsvirksomhed med kontor i Roskilde. Vores hovedområder er rengøring, vinduespolering og facility management. Vi er i en rivende vækst og har netop sat en ny strategi i søen, som vi skal have eksekveret på marketing og salgssiden.
Vi søger derfor en studerende, som kan tage et primært ansvar for eksekvering af vores marketingaktiviteter, som skal fungere som support til vores salg. Hvis du brænder for digital marketing og kan se dig selv i en rolle, hvor du får masser af ansvar, så er det måske dig vi søger efter.

Jobbet og vores forventninger til dig

Du kan forvente et ansvarsfuldt job, da du får det primære ansvar for at eksekvere alle vores marketingaktiviteter og i høj grad også mulighed for at påvirke taktikken.
Vi samarbejder med et eksternt bureau om strategien og medieplanen. Når du er klar til det, vil du få ansvaret for at være den primære kontakt imod bureauet.
Alle marketingmaterialer, medie og udgivelsesplaner udarbejdes som et samarbejde mellem salg, bureauet og dig. Det bliver dog udelukkende dig, der får ansvaret for selve eksekveringen. Det være sig på alle sociale kanaler, website og hvad vi har brug for af forskellige offline materialer som roll-ups, merchandise, visitkort etc.
Du er virkelig god til at formulere dig og især på skrift, kan du få budskaberne til at stå ud. Din retstavning er helt i top og du er detaljeorienteret, så du fanger alle fejl – også dem vi andre måtte lave.
Du kan forvente et varieret, ansvarsfuldt job med variation, som kan give masser af indhold til dit CV. Det er job, hvor der er fart på og hvor vi har store forventninger til, at du kommer med ny frisk marketingviden fra dit studie og måske også fra egen interesse i SoMe.
Du bliver en vigtig spiller og det er derfor også vigtigt, at du er en rigtig teamplayer. I mjservice er der højt til loftet, vi arbejder sammen på kryds og tværs og der er korte beslutningsveje. Så for den rigtige venter der masser af spændende opgaver og muligheder for udvikling.

Lidt om det vi ved, vi får brug for at du tager ansvar for

I princippet får du ansvar for alt, hvad der har med marketing at gøre. Så listen kan blive lang og måske finder du også selv på noget, når du er godt i gang. Men her er de primære ansvarsområder:

  • Ansvarlig for websitet mjservice.dk
  • Ansvarlig for SoMe kanalerne (pt. LinkedIn og FB)
  • Udvikling af content til alle kanaler
  • Udvikling af offline marketingmaterialer
  • Ad hoc marketingopgaver

Det praktiske om jobbet og om dig

  • Du læser en marketinglinje på et universitet /li
  • Du er sikkert godt inde i første år på din bachelor eller måske på dit andet år. Og du påtænker at fortsætte på en master.
  • Du har mulighed for at arbejde ca. 15 timer ugen og du er fleksibel med fordelingen af timerne ud over ugen, så det passer med vores udgivelsesplaner. Vi planlægger det mere præcist, så det passer i forhold til både dine studier og vores opgaver.
  • Du kender LinkedIn, Facebook og Instagram som din egen bukselomme. Og det du ikke ved, det er du hurtig til selv at finde ud af
  • Du har måske prøvet at arbejde med web i et content management system og hvis ikke, så brænder du for at lære det
  • Du taler og skriver et perfekt dansk
  • Du er engageret og pligtopfyldende
  • Timeløn efter aftale
  • Du får søde og sjove kollegaer med en uhøjtidelig omgangstone

Ansøgningsfristen er 09.05.2021. Men hvis du tænker at det er da lige mig, så skynd dig at sende dit CV og en motiveret ansøgning til [email protected], da vi behandler dem løbende.

Mj service er en rengøringsvirksomhed med hovedkontor i Roskilde. Vi har eksisteret i over 30 år og har alle dage sat en ære i at tilbyde erhvervsrengøring, vinduespolering og Facility management til kunder i både den private og offentlige sektor. Vi er i dag over 200 medarbejdere, der dagligt arbejder for at skabe et bedre arbejdsmiljø for vores kunder qua vores løsninger. I 2014 blev vi miljøcertificeret med Svanemærket og vi er stolte af, at være blandt de første i branchen der opnåede certificeringen. Vi tror på ærlighed og åbenhed i vores samarbejde med vores kunder og vi opfylder Servicenormens krav. Læs mere på mjservice.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Roskilde
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 5
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 2
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2