Product Manager til nøglerolle med fokus på porteføljestyring og produktudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Er du målrettet og resultatorienteret, og vil du have en central rolle i udviklingen af Pressalits nuværende og fremtidige produktkategorier? Og er du klar til at tage ansvar, styrke og optimere vores produktportefølje og være med til at definere fremtiden for vores markedsledende løsninger? Så er du måske vores nye Product Manager til området for tilgængelige badeværelser og hjælpemidler!

Du bliver en del af et større udviklingsteam, der sammen har ansvaret for at definere og drifte en omfattende produktportefølje. Du kommer til at stå for at identificere potentielle muligheder på tværs af vores globale markeder samt kortlægge nødvendige ændringer til vores produkter ift. at imødekomme vores kunders og brugeres behov. Alt sammen i et tæt samarbejde med dygtige kollegaer i afdelingen og på tværs af organisationen.

”I denne stilling tilbyder vi en unik mulighed for at drive udviklingen af både etablerede og nye produktkategorier - med store vækstmuligheder. Du får en central rolle i at identificere nye behov og muligheder, der kan igangsætte udviklingen af nye produkter og løsninger. Produkter med stor betydning for de brugere, der er afhængige af dem for at få deres hverdag til at hænge sammen”, siger Product & Innovation Director, Andreas Kjær Thomsen.

Er du på hjemmebane i krydsfeltet mellem markedsudvikling og innovation?
Vi leder efter en erfaren og målrettet Product Manager, som ser og forstår de trends og tendenser, der sker i markedet, og som vil være med til at vurdere, hvordan det passer ind i Pressalits nye strategi.

Dine primære opgaver bliver:

  • Definering og vedligeholdelse af en profitabel produktportefølje indenfor udvalgte produktkategorier
  • Sikre tæt dialog og samarbejde med markederne og salgsorganisationen med henblik på at sikre optimal vidensdeling og samarbejde om produkttilpasninger, udviklingsprojekter, produktlanceringer og produktporteføljestyring
  • Identificering af en differentieret og finansiel stærk innovations- og udviklingspipeline
  • Ansvarlig for initiering og udvikling af markedspotentialeestimering og business cases af produktidéer og projekter med afsæt i udviklet og afstemt kravspecifikation
  • Afklaring af regulatorisk og landespecifikke krav, der kan have indflydelse for udviklingsprocessen og produktet
  • Deltagelse i innovations- og udviklingsprojekter med ansvar for salgs- og forretningsmæssige opgaver (inkl. afvikling af produkttræning og -lanceringer)
  • Udvikling, udrulning og vedligeholdelse af en klar og tydelig produkt- og kategoristrategi
  • Udarbejdelse af analyser og rapporter – product og market performance, konkurrenter m.fl.
  • Håndtering af opgaver ifm. produktoprettelser og -tilpasninger samt diverse ad-hoc og driftsopgaver


Analytisk og innovativ profil med stærk forretningsforståelse
Vi leder efter en dreven og resultatorienteret kollega til en nøglerolle, hvor du får ansvaret for at drive konkrete produktkategorier og opgave- og aktivitetsplaner. Det er vigtigt for os, at du er ansvarsbevidst, initiativrig og selvkørende, og samtidig formår at drive en såvel strategisk som taktisk agenda med mange stakeholders.

Vi forestiller os, at din profil kunne indeholde følgende:

  • Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau kombineret med solid erfaring og passion for Product Management; har du tidligere arbejdet i en global kontekst vil det være en fordel, men ikke et krav
  • Du har konkret erfaring med at lede og skabe fremdrift i forandringsprocesser og har lyst til også at arbejde med den strategiske side af Product Management-området
  • Du besidder en stærk forretningsforståelse og går struktureret og analytisk til dine opgaver; hermed formår du både at analysere data og forstå finansielle nøgletal, drive nøgletalsanalyser og udarbejde markedspotentialeestimater og business cases
  • Kendskab til arbejde med medicinsk udstyr er en fordel, men ikke et krav. Vi ser dog gerne, at du har interesse og nysgerrighed for markedet for hjælpemidler, ligesom erfaring med tekniske produkter er et stort plus
  • Du har en naturlig gennemslagskraft og evne til at drive projekter og dialoger effektivt igennem (i samarbejde med andre nøglemedarbejdere), hvortil du opnår involvering, beslutning og fremdrift på dine områder. I den forbindelse forstår du værdien og vigtigheden i at være bindeled mellem forretningen og virksomhedens udviklingsorganisation

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Product & Innovation Director, Andreas Kjær Thomsen på (+45) 60 17 62 10 for at høre mere om jobbet.

Bemærk, at vi kun har brug for dit CV, når du søger jobbet.

Vi vurderer alle kandidater og kalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ry
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til marketing (Aarhus)

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketing specialist

    You will drive [xxxxx]' (DC) employer branding activities in collaboration with our People & Culture team, engaging with stakeholders across the company to realise strategic priorities..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ry over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0