CRM Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du passioneret for at arbejde med data og CRM-systemer, og har du en forståelse for præsentation af dashboards og rapporter? Kan du omsætte data til beslutningsgrundlag for dine kollegaer? Og har du erfaring med at implementere nye systemer. Så er det dig, som vi søger til denne spændende stilling!


Med placering i Marketing bliver du en værdifuld sparringspartner for både salg og marketing, og du vil arbejde med kolleger på tværs af organisationen. Du skal arbejde med brugen af Salesforce i den danske organisation, samt implementering af nye IT-værktøjer som både sælgere og salgsledelse skal bruge for at drive en effektiv forretning.

Hvad tilbyder vi?


I Canon får du den støtte og opmuntring, som du behøver for at lykkes og udvikle - fra kolleger, der deler dine ambitioner. Vi vil investere i din faglige udvikling. Vores ledere vil give dig frihed til at prøve nye ting, og en kultur, hvor vi deler vores succeser og lærer af hinanden og vores fejl. Du vil være ansvarlig for support, vedligeholdelse og løbende forbedring af vores Salesforce-platform. Samt stå for løbende implementeringen af nye funktionaliteter i vores CPQ-system (Configure Price Quote), og du vil være omdrejningspunkt mellem salgsorganisationen, Canon Europa og øvrige funktioner i salgsprocessen. Du vil i samarbejde med dine kollegaer i salg identificere de forandringer, der skal til for løbende at forbedre vores systemer, samt træne brugerne.

Udover at arbejde med Salesforce og vores CPQ-system, vil du supportere marketingteamet med dataanalyser på tværs af annoncer, Google Analytics, trafik på hjemmeside mv. Her skal du samkøre data, og udarbejde dashboards og rapporter, som kan guide os i kampagnearbejdet.

Opgaverne bl.a. være følgende:

  • Overblik af pipeline indsigt, fremdrift og analyse
  • Drive brugen af CPQ på tværs af alle teams
  • Processer og systemer til pipeline styring og forecasting
  • Ansvar for CRM-system (Salesforce.com)
  • Samarbejde med kollegaer i Canon Europa på alle opgaveområder

Hvad forventer vi af dig?


Du har formentlig nogle års erfaring med Salesforce og projektledelse på lettere projekter samt en indsigt i at arbejde med marketingdata. Som person beskriver du dig selv som initiativrig, inspirerende og lærenem. Du kan arbejde selvstændigt og trives med ansvar inden for dit fagområde. Du er åben for input, men er samtidig ikke bange for at udfordre andre og komme med dine idéer. Du trives i et uformelt miljø og er god til at omgås mange forskellige mennesker i din hverdag. Du er også vant til teamwork, og det er en prioritet for dig at dele viden og arbejde sammen mod et fælles mål.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Du er analytisk stærk, og det er vigtigt, at du har en rigtig god forretningsforståelse
  • Du kan drive lettere projekter i hele processen, og selv tage ansvaret for implementering og træning
  • Du forstår vigtigheden af at prioritere ud fra forretningsmæssige hensyn, og du er selvstændig og struktureret
  • Du er vedholdende og har gennemslagskraft og formår at sælge dine idéer

Du vil behøve


Vi forventer, at du har følgende kompetencer:
- Du har erfaring fra en lignende stilling
- Du mestrer Excel på højt niveau, og kan både analysere på data og bygge modeller/værktøjer
- Du har erfaring med Salesforce.com
- Din kontaktflade vil blive bred og på tværs af niveauer i organisationen, så du skal være god til at kommunikere både på dansk og engelsk

Yderligere Information


Vi tilbyder både personlige og faglige udviklingsmuligheder i en international koncern, som betyder, at du løbende udvider din viden og kompetencer samtidig med, at der er fokus på din personlige udvikling. Udover fast løn består lønpakken af pension, helbredssikring samt muligheden for en hybrid ordning. Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil arbejde fra vores helt nye og moderne hovedkontor i Søborg.

Du er velkommen til at kontakte marketingdirektør Thomas Kronbo på tlf. 26 85 11 15, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Synes du, at dette job lyder spændende, og har du det der skal til, så skynd dig at sende din ansøgning og CV ved at anvende ansøgningsfunktionen på denne side. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 31. juli 2022. Canon beriger livet og virksomhedernes aktiviteter på opsigtsvækkende nye måder. Du kan blive en del af os og være med til at forme fremtiden i en stærk, ambitiøs og respektfuld virksomhed. Sammen gør vi en forskel. Du kan forvente det exceptionelle og opnå noget ekstraordinært i en af verdens bedste imaging-virksomheder.

Living and working together for the common good.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Ballerup

    Studentermedhjælper til Marketing & KommunikationHos [xxxxx] er vi dedikerede til at tackle globale udfordringer. Vores kerneværdier: omsorg, mod, nysgerrighed og samarbejde - kombineret med et fok..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5