Online marketing specialist til Nærvarme Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Erfaren kollega søges til Nærvarme Danmark, hvor vi hver dag bidrager til at gøre Danmark grønnere med klimavenlige varmepumper. Sammen med vores kunder skåner vi klimaet for omkring 1,9 mio. kg. CO2 år efter år. Bliv en del af rejsen og få et rigtigt meningsfuldt arbejde.

Nærvarme Danmark er varmepumper på abonnement. Helt enkelt. Vi har en kultur præget af en dynamisk entreprenørånd. Derfor trives du med en vis grad af pionerarbejde, hvor tingene ofte ændrer retning, går stærkt og nye tiltag testes af. Du tager ansvar i hverdagen og følger opgaverne til dørs. Som person synes du, det er fedt, at der er flere opgaver, end du kan nå – du må prioritere – for det gør jobbet spændende og alsidigt. Du bliver en central spiller i marketing og på vores hold af engagerede kolleger.

Derudover tilbyder vi

  • Gode kolleger i et miljø, hvor ”semi-god” humor vægtes højt
  • Du indgår i et mindre marketingteam med gode muligheder for at præge din hverdag og opgaver
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling i jobbet
  • Løn efter kvalifikationer og pension
  • Flekstid med tidligt fri om fredagen
  • Lækker kantineordning og fitness ordning m.m.
  • Ansættelse i en solid og velorganiseret koncern – energiselskabet SEF, der står bag Nærvarme Danmark. SEF arbejder målrettet med FNs klimamål og på at fremme den grønne omstilling i Danmark

Nogle af dine opgaver

Du skal have erfaring og kunne fremvise gode resultater med online lead generering, tracking, landing page optimization, Google Ads, Facebook Ads, Linkedin Ads, SoMe, SEO og online marketing generelt. Det kører i dag, men du bliver en central spiller i driften, videreudviklingen og optimering af indsatsen. På nærvarme.dk, der er udviklet i Wordpress, skal du medvirke til at sørge for content. Lead genereringen er integreret med vores CRM-system, blandt andet via Zapier, og du skal medvirke til, at det til enhver tid spiller – eller hurtigt tage action, hvis det ikke er tilfældet. Via MailChimp, skal du være med til, at vi får sendt nyhedsbreve og undersøgelser ud til kunder og kundeemner.

Det er ikke et krav, men måske har du erfaring fra website med indtjening via affiliate netværk, men du skal have kendskab til mange marketingdiscipliner for at varetage jobbet og have en personlighed, hvor finder løsninger på de udfordringer, du støder på.

Din profil

  • Erfaren og med gode resultater indenfor de digitale discipliner/medier, vi bruger
  • Forretningsorienteret med fokus på virksomhedens mål
  • Det betyder noget for dig, at du er med til at fremme den grønne omstilling
  • Du er en teamplayer, der spiller dine kolleger gode
  • Du har snuden i sporet og klarer både de spændende og mindre spændende opgaver, for det er det, der gør, at vi når i mål sammen.
  • Du kan arbejde selvstændigt, er rimelig struktureret og proaktiv
  • Du går i løsningsmode, når du møder udfordringer
  • Er ansvarsbevidst og har stolthed omkring kvaliteten af dit arbejde
  • Har en bred erfaring med online marketing, hvor dit fokus ligger på, at din indsats skal fremme salg.

Interesseret?
Kontakt vores HR Partner, Proces Support A/S, Per Schorling på mobil 2332 5825 for en umiddelbar vurdering af din profil eller spørgsmål. Vi behandler ansøgningerne løbende, så ansøg hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat pr. 3. januar 2022.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt, vi ansætter når vi har den rigtige kandidat.

Nærvarme Danmark er en del af SEF Koncernen.

Om SEF Koncernen

SEF er en levende og innovativ koncern med flere selvstændige forretningsområder. Virksomhedens kerneområde består af en stabil leverance af strøm, og at strøm og naturgas leveres til fair priser, -hurtig internet, tv & telefoni igennem fibernettet, varmepumper, ladestandere, samt installationsforretning.

SEF er meget involveret i det lokale kultur, idræts- og foreningsliv, i kraft af vores mange SupportEnergi klubber/foreninger. Samtidigt er vi meget synlige i diverse lokale netværk igennem vores sponsorater og vores almindnyttige fond SEAF.

SEF er ISO 9001-certificeret. Det betyder, at virksomheden har kvalitetsledelse, som sikres af gennemarbejdede processer og arbejdsbeskrivelser. SEF er karakteriseret ved lokal kundeservice med ydelser og leverancer af høj kvalitet.

SEF er kendetegnet ved en meget høj kunde & medarbejdertilfredshed med en meget behagelig omgangstone blandt kolleger og ledere. Læs mere om SEF koncernen på www.sef.dk

Støtter velgørenhedFitness MedlemskabKarriere mulighederGodt socialt miljøFrokostordningWork-life balanceStøtter diversitet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Svendborg
  • Onsdag den 15. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0