Rekrutteringsfirma

Dynamisk Aftermarket Manager til greentech maskiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

For Ellepot søger vi en dynamisk Aftermarket Manager til en nyoprettet stilling. Ønsker du at stå i spidsen for en ny aftermarketenhed i en markedsledende virksomhed på verdensplan, der gør verden lidt grønnere? Så har vi her drømmejobbet til dig!

Om virksomheden

Ellepot A/S udvikler, producerer og sælger maskiner og dyrkningssystemer, der erstatter plastpotter med papirpotter til prydplante- og grøntsagsgartnerier samt skovvirksomheder. Virksomheden sælger sine systemer globalt med en eksportandel på over 98%. Virksomheden beskæftiger ca. 70 ansatte og er beliggende i Esbjerg, hvor man råder over 7.800 m2 produktions- og administrationsfaciliteter. Virksomheden er i kraftig vækst og har tocifrede vækstrater årligt.

Du finder yderligere oplysninger om Ellepot A/S på hjemmesiden: www.ellepot.dk.

Om jobbet

Som Aftermarket Manager bliver du hjertet i et dedikeret team, hvor målet er at udføre verdensklasse service for nye og eksisterende kunder. Dit ansvarsområde strækker sig lige fra planlægningen med kunden ved installation af en ny maskine, til årlig service, identifikation af problemer og udrykning ved nedbrud. Dette sker i et tæt, koordinerende samarbejde med de ansvarlige for salg, produktion, lager og teknisk afdeling.

Du vil blive ansvarlig for et team på ca. 10 medarbejdere bestående af serviceteknikere og en enkelt medarbejder for reservedele. Dine vigtigste opgaver er kundeservice og planlægning, overblik og optimal udnyttelse af alle ressourcer samt sikre høj service og kvalitet i leveringen. Når det går stærkt, er du i stand til at bevare overblikket samt lede og motivere medarbejderne, så kunderne oplever branchens bedste service.

Med aktiviteter i over 130 lande og flere tusinde varenumre, kræver det en god leder med stort overblik og ordenssans at få planlagt installation af maskiner samtidig med, at man får lavet årlig service og evt. udrykning ved nedbrud på maskiner i nærområdet.

Du bliver ansvarlig for at arbejde med de produktionsdata, man kan få ud af den netop introducerede IoT-løsning, Ellepot Live. Her har du via Ellepot-appen adgang til kundernes produktionsdata, og du har dermed alle muligheder for at tage Ellepots service til nye højder med f.eks. hjælp til optimering og forebyggende vedligehold.

Om dig

Du er en naturlig leder og har et glimt i øjet, et smil på læberne og brænder helhjertet for kundeservice og den daglige ledelse af et dynamisk team, hvor man har sat kunden i centrum og mener det. Du ikke er bange for at gå forrest og vise vejen og trives i et til tider hektisk miljø, når der 2-3 måneder om året er højsæson.

Indgangene til jobbet kan være mange. Du kan have en teknisk baggrund som maskinmester, ingeniør eller en praktisk baggrund som erfaren tekniker eller håndværker med ledelseserfaring. Du er omgængelig, empatisk, udadvendt, kvalitetsbevidst og har et stort overblik og ordenssans.

  • Ledelse falder dig naturligt, du er god til det og har erfaring med en virksomhed i vækst.
  • Du er i stand til at opbygge og pleje relationer til Ellepots aftermarketkunder.
  • Du er som leder en "problemløser", som er i stand til at holde mange bolde i luften og gribe dem alle igen.
  • Du arbejder målrettet og struktureret, således at tidsplaner overholdes.
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.
  • Du har erfaring med diverse IT-værktøjer som Navision og Excel på brugerniveau.
  • Det er et krav, at du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau. Tyskkundskab er en fordel.
  • Du har bopæl eller er villig til at tage bopæl i Esbjerg eller maks. 45 min. kørsel herfra.

Virksomheden tilbyder

Et spændende og alsidigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Der vil være gode muligheder for at udvikle sig i denne stilling. Du får gode og dygtige kollegaer i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor man har sat kundefokus øverst på dagsordenen og mener det. Oven i det, er du med til at gøre verden lidt grønnere og sikre grundlaget for en årlig produktion af mere end 7.000.000.000 miljørigtige papirpotter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf. 40 713 213 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til [xxxxx]-koncernens marketi...

    Har du lyst til at arbejde i et studierelevant job i et af Europas største grovvareselskaber? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores Marketingafdeling. Du vil blive en del af vo..
    • Marketingmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Praktik inden for Marketing

    Location: Danmark, GuderupPraktik inden for Marketing For english see below Vi søger studerende til praktik inden for marketing som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af et dynam..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordborg
    Få mere info
  • Content marketing-praktikant hos Würth Danmark!

    Er du vild med at skabe relevant og fængende indhold? Er du en stærk kommunikatør på skrift og visuelt? Og drømmer du om et praktikforløb med masser af personlig og faglig udvikling, hvor du får i..
    • Marketingmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Content marketing-praktikant hos Würth Danmark!

    Content marketing-praktikant hos Würth Danmark!Er du vild med at skabe relevant og fængende indhold? Er du en stærk kommunikatør på skrift og visuelt? Og drømmer du om et praktikforløb med masser a..
    • Marketingmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 29
17. september 2024 31
16. september 2024 27
15. september 2024 29
14. september 2024 27
13. september 2024 29
12. september 2024 25
11. september 2024 26
10. september 2024 25
9. september 2024 23
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 24
5. september 2024 23
4. september 2024 24
3. september 2024 22
2. september 2024 23
1. september 2024 23
31. august 2024 25
30. august 2024 24
29. august 2024 25
28. august 2024 23
27. august 2024 23
26. august 2024 23
25. august 2024 24
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 26
21. august 2024 27
20. august 2024 28
19. august 2024 30