Marketingkoordinator til vores salgsdivision

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du serviceminded med en struktureret tilgang til arbejdet? Er du en dygtig grafisk håndværker med et forretningsorienteret mindset? Så er du måske vores nye digitale kollega.

FK Distribution er Danmarks største leverandør af fysiske tilbudsaviser og uadresserede kataloger til de danske forbrugere. Mediet er den mest effektive markedsføringskanal til at skabe trafik i butikkerne, og vi har ambitioner om at vækste og udvikle forretningsområdet yderligere. Vi søger derfor en forretningsorienteret, kreativ og initiativrig content marketing specialist til at indgå i vores salgsteam.

Du tilbydes

En spændende stilling du kan sætte dit præg på. Du bliver en del af en virksomhed, der har kort vej fra tanke til handling.

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag, hvor du skal være med til at skabe, fastholde og arbejde med den kreative linje, videreudvikle vores materiale både i den analoge form og på vores digitale platforme og sociale medier. Du får en central rolle i et nytænkende og passioneret team, hvor dine ideer og input vil blive værdsat, og du får rig mulighed for at dygtiggøre dig samt udvikle dig yderligere inden for området.

Om jobbet

Det bliver dit ansvar at:

Designe og udarbejde digitalt og fysisk materiale til stakeholders og analyseafdelingen
Designe og udarbejde digitalt og fysisk materialer til salgssider
Designe og udarbejde digitalt og fysisk materiale til sælgerne til brug for kunde- og salgsmøder
Udarbejde grafisk indhold til FK.dk
Udvikle, drifte og vedligeholde indhold på FK.dk
Udarbejde grafisk indhold til LinkedIn
Drifte og vedligeholdele indhold på LinkedIn

Om dig

Du er entusiastisk og samarbejdsorienteret i alt, hvad du har med at gøre. Du arbejder struktureret og detailorienteret med dine marketingindsatser, men samtidigt tænker du utraditionelt og kreativt i dit arbejde med contentudvikling, dialogmarkedsføring og marketing automation.

Jobbet er for dig, der:

Er født digital, men kender værdien af mange forskellige marketingdiscipliner
Har stærke grafiske evner og er dygtig i PowerPoint, Photoshop og Illustrator
Er en dygtig planlægger, koordinator der følger opgaverne til dørs
Har et kreativt mindset og kan holde mange bolde i luften på én gang
Fokuserer på data som grundlag for dine beslutninger og anbefalinger til nye indsatser
Har arbejdet med Sitecore eller lignende platforme

Du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling og en relevant faglig baggrund.

FK Distribution er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er i vores moderne kontor i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag, gerne med dokumentation for dine resultater inden for digital dialogmarkedsføring. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Produktudviklingschef Jesper Hagen Henriksen på tlf. 2288 3718. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om virksomheden

FK Distribution omdeler hver uge reklamer og ugeaviser direkte til de danske husstande, og vi formidler digitale tilbud til forbrugerne. Vi har skabt verdens førende pakketeknologi, og vi er midt i at transformere os fra en traditionel distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi står blandt andet bag NejTak+ ordningen og tilbudsplatformen minetilbud. FK Distribution er et datterselskab i North Media koncernen.

Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Are you passionate about marketing? Do you possess a keen eye for detail and derive satisfaction from organizing information into cohesive structures? Then, you could be the ideal candidate to join..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Are you a strategic thinker and excited about social media and digital marketing? Are you capable of guiding and inspiring in a global context? We are seeking a Global Social Media Manager to spear..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Join us as an Associate Director of New Product Planning, leading strategic initiatives within the ground-breaking CETA (Cardiovascular & Emerging Therapy Areas) at [xxxxx] If you're ready .
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ballerup

    Vil du være med til at udvikle samfundspositioneringen af Skandinaviens største forsikringsselskab? Har du erfaring med at drive strategiske presseindsatser, omdømmestyring, rådgivning af topledere..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2