Rekrutteringsfirma

Event- og marketingkonsulent med fokus på relationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Har du lysten og talentet til at pleje en alsidig og voksende medlemsskare? Brænder du for at arrangere events, konferencer og gå-hjem-møder til udvikling af vores medlemmer? Er udarbejdelse af kampagner og marketingmaterialer en kendt og helt almindelig øvelse? Og brænder du for bæredygtighed, er struktureret, udadvendt og serviceminded – så er denne stilling måske noget for dig.

AMBIZZION søger for Green Building Council, Denmark en event- og marketingkonsulent til København.

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for udbredelse af bæredygtighed i byggeri og byudvikling i Danmark. Organisationen blev stiftet i 2010 og etableret som et dansk råd for bæredygtighed i byggebranchen.

DK-GBC er et netværk af aktører, som ønsker radikalt at forbedre bæredygtigheden af det bebyggede miljø i Danmark. Med omkring 500 medlemmer, der spænder over hele værdikæden, repræsenterer DK-GBC holdningen hos branchens nuværende og fremtidige ledere, der stræber efter transformationsændringer.

Green Building Council, Denmark tilbyder reel og uvildig granskning af byggeprojekters og byområders bæredygtige indsats. Organisationen udbyder virksomhedskurser samt konsulent- og auditor uddannelser i bæredygtighed (DGNB).

Stillingen
Event- og marketingkonsulenten i Green Building Council, Denmark skal være omdrejningspunktet i håndtering af organisationens stærkt voksende medlemsskare bestående af virksomheder, organisationer og institutioner – private som offentlige.
Du får det overordnede ansvar for foreningens medlemmer med tilbud til dem med alt, hvad der hører til så som events, netværk og marketing kampagner. Sammen med resten af organisationen tager du del i udbredelsen af budskabet om bæredygtighed i Danmark.

Dine opgaver:

  • Planlægning og gennemførelse af konferencer, events og gå-hjem-møder
  • Genstart af netværk for bygherrer
  • Videreudvikling af ERFA netværk for dgnb auditors og konsulenter
  • Gennemførelse af event ”Markedspladsen” i efteråret
  • Identificere behov for andre medlemsaktiviteter
  • Samarbejde med kommunikationsansvarlig om udarbejdelse af medlemskampagner og marketing materiale
  • Fremkomme med Input til SOME
  • Organisere 3 – 4 events om året
  • Løbende organisering af webinarer
  • Udarbejdelse af diverse markedsføringsmaterialer

Om dig
Du har stor erfaring med planlægning og gennemførelse af events, konferencer, gå-hjem-møder og andre aktiviteter til gavn for medlemmer organisationen. Du har et medfødt salgsgen og er så afgjort en netværker som ved, hvad der skal til for at drive og videreudvikle sådanne. Er engageret i marketing og kommunikation med erfaring i udvikling af kampagne- og markedsføringsmaterialer. Har sans for det grafiske og visuelle udtryk og praktisk erfaring med InDesign, Photo Shop og lignende.

Du sidder måske på et marketing- eller reklamebureau, i et konsulenthus eller i en marketingfunktion – privat eller offentligt og har lyst til at prøve kræfter med en organisation med vind i sejlene og budskaber, der er oppe i tiden.

Vi forventer
Du har en uddannelse indenfor marketing, event eller lignende relevant uddannelse. Du kan også være selvlært med stor praktisk erfaring kombineret med projektledelse.

  • God til at knytte kontakter samt opbygge og fastholde relationer
  • Kommunikativ stærk i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Du arbejder struktureret, med stort overblik og er vant til projektledelse
  • Du går op i god service og bidrager til dine omgivelser med godt humør
  • Har indgående kendskab til sociale medier
  • Brænder for bæredygtighed

Som person er du åben, udadvendt med stort personligt drive. Du er stærk til planlægning og organisering og arbejder fint på strategisk såvel som handlingsorienteret niveau. Du tager ansvar for egne opgaver og formår også at være del af et fællesskab. Desuden lægger du kvalitet i dit arbejde, er pålidelig og fremstår på alle måder troværdig.

Vi tilbyder
Du bliver del af en spændende, mindre arbejdsplads med frihed under ansvar. Du får en arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver og berøringsflader og vil indgå i et tæt samarbejde med alle i organisationen. I DK – GBC får du mulighed for at udvikle dig og for at præge både organisation, arbejdsgange og din egen opgaveportefølje.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen 60 40 83 20


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Tommerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1