Rekrutteringsfirma

Marketingchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

KE Fibertec A/S med hovedsæde i Vejen er verdens største producent af tekstilbaserede ventilationssystemer. Vi beskæftiger i øjeblikket ca. 120 medarbejdere på verdensplan og har egne salgsselskaber i Tyskland, England, USA og Tyrkiet. Derudover fremstiller vi som den eneste producent i verden vores bæredygtige tekstiler på eget væveri, KE Fibertec Væveri A/S. Euro Air A/S som er et selvstændigt salgsselskab med eget produktionsselskab i Tjekkiet, er også en del af KE-gruppen.

KE Fibertec AS søger en dygtig og kommunikativ stærk marketingschef som får ansvaret for KE-gruppens samlede marketingsaktiviteter både i Danmark og i de udenlandske selskaber.

Jobbet

Med reference til den Adm. direktør vil du blive en del af KE Fibertecs velfungerende salgsorganisation og som deltager i vores internationale strategigruppe, får du betydelig indflydelse på eget arbejde og virksomhedens fremtidige kommunikations- og brandings-strategi.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvarlig for udarbejdelsen af KE-gruppens officielle kommunikationslinje og grafiske profil, så både vores ”on-line” og ”off-line” marketingsmaterialer modsvarer virksomhedens overordnede strategi og der er genkendelighed mellem de enkelte produktbrands i gruppen.
  • Opdatere og vedligeholde KE-gruppens websites i samarbejde med salgscheferne og den adm. direktør. Sikre at de pågældende websites er synlige og får en høj ”ranking” på Google og andre relevante søgemaskiner. Udarbejd månedlige analyser af trafikken på vores hovedwebsites med forslag til optimeringer af trafikken.


  • Ansvarlig for udarbejdelse og gennemførsel af KE-gruppens politik for brug af ”sociale medier” markedsføring (You-tube, LinkedIn, facebook, twitter, flickr etc.). Sikre at de sociale medier giver virksomheden et positivt image.
  • Deltage i udarbejdelsen af diverse salgsfremmende tiltag, så som nyhedsbreve, case-stories, direct mail kampagner, annoncer, marketing materiale til messer og diverse instruktioner i samarbejde med salgscheferne og marketingassistenten.
  • Forestå udvælgelsen og kontakten til eksterne leverandører inden for marketing og CSR.
  • Være primus motor i virksomhedens ”lead generering”, så salgscheferne får så mange relevante ”salgsemner” som overhovedet muligt, enten fra websites, nyhedsbreve, eller andre medier.
  • Daglig leder for marketingafdelingen, herunder personaleledelse, ansvarlig for planlægning af opgaver og udarbejdelse af kommunikationsstrategier og marketingsbudgetter


  • ​Kvalifikationer

    Vi forventer, at du har en teoretisk baggrund eksempelvis som Markedsøkonom eller Cand Merc inden for kommunikation og marketing. Du er ”vokset” op med ”on-line kulturen” og de sociale medier, og du forstår at udnytte mulighederne i disse medier. Du er vant til at arbejde i programmer som Photoshop, In-design, Illustrator og Google Analytics. Du behersker engelsk og dansk både mundtligt og skriftligt på højt niveau. Som person er du udadvendt, serviceminded og har humoristisk sans. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, og at du kan holde hovedet koldt, selv om du har mange bolde i luften.

    Dine muligheder

    Du tilbydes en udfordrende og selvstændig stilling i en velrenommeret virksomhed, hvor professionalisme, kundefokus og kvalitet sættes i højsædet. Du får en stor kontaktflade i og uden for organisationen, og du vil få et tæt teamwork, ikke kun med dine danske kollegaer, men også med de øvrige landechefer. Lønnen forhandles på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

    Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Marketingmedarbejder
    • Vejen
    • Mandag den 24. juni 2019

    Lignende jobs

    • Studentermedhjælper til [xxxxx]-koncernens marketi...

      Har du lyst til at arbejde i et studierelevant job i et af Europas største grovvareselskaber? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores Marketingafdeling. Du vil blive en del af vo..
      • Marketingmedarbejder
      • Fredericia
      Få mere info
    • Product Manager

      Shape the Future of Automotive Technology 🚀Are you ready to play a key role in shaping the future of automotive technology? As we are continuously growing and developing, we are looking for a ne..
      • Marketingmedarbejder
      • Vejle
      Få mere info
    • Praktik inden for Marketing

      Location: Danmark, GuderupPraktik inden for Marketing For english see below Vi søger studerende til praktik inden for marketing som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af et dynam..
      • Marketingmedarbejder
      • Nordborg
      Få mere info
    • Content marketing-praktikant hos Würth Danmark!

      Er du vild med at skabe relevant og fængende indhold? Er du en stærk kommunikatør på skrift og visuelt? Og drømmer du om et praktikforløb med masser af personlig og faglig udvikling, hvor du får i..
      • Marketingmedarbejder
      • Kolding
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Vejen

    Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Vejen over tid

    Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
    20. september 2024 0
    19. september 2024 0
    18. september 2024 0
    17. september 2024 0
    16. september 2024 0
    15. september 2024 0
    14. september 2024 0
    13. september 2024 0
    12. september 2024 0
    11. september 2024 0
    10. september 2024 0
    9. september 2024 0
    8. september 2024 0
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0