Marketing Business Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Kan du nikke genkendende til rollen som handlekraftig og engageret Marketing Business Manager er denne stilling interessant for dig.

Som vores nye Marketing Business Manager får du ansvaret for 2 af vores selskaber vedr. alt, hvad der har med marketing at gøre. Du får sammen med ledelsen og dine kolleger til opgave at udleve og understøtte selskabernes visioner og marketingstrategier. Dette gør du ved at varetage al koordinering og operationel udførsel af marketingsaktiviteter med et kontinuerligt fokus på indfrielse af de fastsatte mål indenfor eks. leadgenerering, SEO optimering, e-mail marketing osv. Du vil med din generalist viden og erfaring kunne løfte hovedparten af de operationelle opgaver selv. I det omfang, det kræves, vil du hente specialistviden og -erfaring fra dine kolleger og/eller eksterne bureauer.

Med reference til Marketing direktøren bliver du en del af et team på ialt 5 personer, som hver er ansvarlig for egne selskaber. Der vil i teamet være stort fokus på erfaringsudveksling, faglig sparring og kvalitetssikring af opgaveløsningerne, og projekterne gennemføres som et løbende samarbejde i afdelingen.

Din faglige profil

Vi forventer at vores nye kollega har en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor marketing sammen med en væsentlig erfaring med lignende opgaver indenfor B2B markedet. Har du erfaring fra et bureau, vil det absolut være et plus. Du har lyst til at blive dybt involveret i selskabernes salgsstrategier og produktområder, og evner med din kommercielle forståelse at fokusere på rettidig eksekvering af relevante tiltag. Du har en bred erfaring og manøvrerer uden vanskeligheder i de fleste markedsføringsdiscipliner. Samtidig kender du dine egne begrænsninger og ved hvornår, du skal indhente specialistviden udefra. Som eksempler på marketingaktiveter i selskaber kan nævnes:

  • Udbygning og monitorering af leadgenerering
  • Udbygning og vedligehold af hjemmesider samt SEO optimering
  • Digital annoncering på Google og sociale medier
  • E-mail marketing
  • Udarbejdelse af relevant grafik og tekster

Som person er du kendetegnet ved, at du kan eksekvere, og får tingene til at ske. Desuden kan nævnes at du:

  • Trives med at arbejde selvstændigt og kan bringe dine egne opgaver til ende
  • Er handlekraftig og trives godt med deadlines, der kræver løbende prioritering af dine opgaver
  • Kan finde balancen mellem at lytte og dele ud af egen viden og erfaringer
  • Har et positivt sind og ser muligheder, hvor andre ser udfordringer.
  • Er en teamplayer

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en effektiv, velkonsolideret og international virksomhed, hvor opgaverne løses i tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i et dynamisk og uhøjtideligt miljø. Lønnen forhandles efter kvalifikationer, og der tilbydes attraktive kantineforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring samt vækstbonus. I koncernen vægter vi både fysisk og mental sundhed højt. Vi arrangerer løbende aktiviteter i vores "sund og glad på job" koncept, ligesom vi er en aktiv deltager i det lokale 24 timers løb, hvor alle medarbejdere med familie inviteres til en hyggelig company-day.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi ønsker stillingen besat d. 1. maj 2022 eller hurtigst muligt, og vi indkalder derfor løbende til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt via "søg jobbet" i annoncen. Øvrige ansøgere tages ikke i betragtning. Ønsker du flere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketingdirektør Jan Gudiksen på tlf. 8727 6406.

Vi glæder os til at høre fra dig.

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, Intopit A/S, AC Service A/S, AC Motor Parts A/S og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger mere end 250 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 400 mio. kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Viborg
  • Søndag den 13. marts 2022

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • SoMe medarbejder til Staben i Sundhed og Ældre

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0