Inbound Specialist søges til Aarhus-baseret virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Brænder du for at drive, analysere og optimere digitale marketingaktiviteter? … Så er det netop dig vi mangler hos iKontrol.

Som Inbound Specialist er du med til at positionere iKontrol til interne aktører, kunder og i byggebranchen generelt. iKontrol arbejder målrettet på at understøtte byggebranchens krav om kvalitet og øge kendskabet til de fordele byggevirksomhederne får ved at kvalitetssikre deres arbejde – både for dem selv, men også for deres kunder. IKontrol gør kvalitetssikring nemt og sikrer vores kunder en strømlinet tilgang til kvalitetssikring.

Din primære opgave er at strømline iKontrols marketingindsatser, så det rette content rammer den rette målgruppe på det rette tidspunkt, ved hjælp af automatiserede processer. Målet for dit arbejde er at sikre en stærk brand-awareness og positionere iKontrol som en stærk samarbejdspartner for det udførende byggeri, hvilket i sidste ende skal resultere i flere varme leads til vores salgsteam. Du skal have et kommercielt og analytisk mindset og hele tiden søge at optimere effekten af vores kampagner og den økonomi vi anvender.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Generere leads til salgsteamet
  • Opsætte og igangsætte kampagner via en omnichannel strategi ved brug af diverse marketingkanaler (SoMe, blog, website, E-mail etc.)
  • Kampagneanalyse med fokus på, hvad virker og hvad skal forbedres.
  • Ud fra dataanalyse skal du skabe nye tilgange til marketingstrategien
  • Nedskrive samt vedligeholde marketing- og kampagneprocesserne
  • A/B-testing og vedligehold af vores skabelon
  • Være med til at sikre at SEO er indtænkt i al online materiale
  • Være top-of-mind på målgruppen og branchen

Foruden ovenstående opgaver vil du også få en vigtig rolle i at implementere Hubspot i vores forretning, da vi til efteråret 2021 igangsætter denne proces på tværs af alle afdelinger. Det vil derfor være en fordel at du har kendskab til Hubspot.

Du arbejder aldrig alene – vi løfter i flok – MEN du ejer dit arbejde
Hos iKontrol løfter vi i flok og dine opgaver vil løbende blive planlagt sammen med marketingchefen og resten af marketing-teamet, men det er vigtigt at du tager ejerskab af din egen hverdag og sikrer kontinuerligt indhold til diverse brands. Du skal dermed selvstændigt kunne opsætte og automatisere kampagner mod byggebranchen samt evaluere på dine indsatser.

Du bliver en del af marketingafdelingen, som foruden marketingchefen vil bestå af dig og en Content Creator. Her sætter vi sammen målene og retningen, men det er din opgave at sætte strøm til al den content der bliver produceret. Det er dig der står for teknikken og kampagne-eksekveringen, så vi kommer ud til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt. Du vil derfor få et tæt samarbejde med din Content Creator-kollega, hvor I har hver jeres fokusområde for at opnå afdelingens fælles mål.

Analysér dit arbejde
Da du netop ejer dit arbejde, skal du hele tiden have en analytisk tilgang til dit arbejde og selv være med til at vurdere din indsats og materiale. Derfor skal du have styr på analyseplatforme som Analytics, Google Ads, FB Business og Linkedin Business.

Èn gang om måneden vurderes seneste måneds aktivitet sammen med marketingchefen. Du rapporterer til møderne og sammen evaluerer vi månedens resultater og revurderer vores marketingplan.

Vi tilbyder
…de allerbedste rammer der gør, at du kan udvikle dig professionelt og personligt og med god work life balance. Du vil få et solidt indblik i bygge- og anlægsbranchen og vil kunne sparre med vores mange dygtige kollegaer, også på tværs af huset.

Vi har et fantastisk sammenhold og en social hverdag, med mange grin og med lysten til en fokuseret indsats.

Vi tilbyder dig en sund hverdag for krop og sjæl, med frugtordning, frokostordning samt løbeklub. Herudover latter med kollegaerne over et spil bordtennis, bordfodbold, dart eller en omgang arkadespil.

Sådan ansøger du

Lyder stillingen som noget for dig?
Er du interesseret og har spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte vores marketingchef, Michael S. Clausen på [email protected] eller ring på +45 40 34 26 39.

Søg stilling:

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og C.V. til [email protected] og mærke den “Inbound Specialist” i emnefeltet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Viby J
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus C

    Er du en dygtig storyteller, der kan skabe relevant og konverterende content til forskellige målgrupper på tværs af kanaler? Er du nysgerrig på automatisering, data og mulighederne med AI inden for..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Praktikant, SEO

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1