Ingeniør til Beskyttelsesteamet i Forretningsområde Køretøjers Drifts- og støttesektion ved Forsvarsministeriet Mater...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Såvel i krise som i krig er det afgørende at kunne beskytte såvel soldater som materiel mod fjendtlige angreb. Det gøres typisk med forskellige avancerede beskyttelsessystemer, hvoraf sløring (camouflage) er inde i en rivende teknologisk udvikling.

Så er du frisk på spændende arbejdsopgaver sammen med gode kollegaer? Så er dette noget for dig!

Om os

Du kommer til at arbejde i Forretningsområde Køretøjers Drifts- og støttesektion som består af 9 medarbejdere, hvoraf de tre er militære. Aldersmæssigt dækker vi meget bredt.
Vi indgår i den større enhed i FMI som hedder Kapacitetsansvarlig Land (KALA), som primært varetager anskaffelser til Hæren.

Sektionen arbejder især med anskaffelse af beskyttelsessystemer og specialkøretøjer til hele Forsvaret, herunder Beredskabsstyrelsen.

Vi følger vore specifikke ansvarsområder fra ”vugge til grav”. En lang række opgaver løses på tværs sammen med især andre kollegaer i KALA.

Sektionen er præget af en fri og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Du vil få stor indflydelse på planlægning af din egen arbejdstid og ferie.
Sektionens filosofi er generelt frihed under ansvar og balance mellem arbejde og familie/fritid. Der er i sektionen stort fokus på den enkeltes kompetenceudvikling, som bl.a. søges ved sparring med kollegaer og deltagelse i interne og eksterne kurser.

Der er mulighed for at benytte FMI’s fitness lokaler uden betaling og hvert år stiller vi op med deltagere til DHL Stafet. I løbet af året er der forskellige sociale arrangementer, som samler kollegaer bredt fra hele FMI.

Om stillingen

Du vil blive teknisk systemansvarlig for aktive og passive beskyttelsessystemer og slørings- og vildledningsmateriel. Aktuelt ses de væsentligste opgaver at være:
• Udvikling af kravspecifikationer på baggrund af brugernes behov, herunder krav om integration til køretøjer og våbensystemer.
• Deltage i udarbejdelse af beslutningsoplæg forud for typevalg.
• Koordinere med brugerne fra Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen samt internt i FMI.
• Forberedelse og gennemførelse af udbud af nyt materiel, inklusive test og evaluering samt kontraktindgåelse.
• Deltage i internationalt samarbejde i regi af bl.a. NATO om udvikling og fastsættelse af standarder for beskyttelse og sløring.

Herudover vil du generelt:
• Udarbejde tekniske og økonomiske analyser, samt skriftlige indstillinger.
• Fremkomme med forslag til udskiftningsplaner, samt planlægning af implementering og opfølgning på anskaffelser.
• Udarbejde tekniske specifikationer, logistiske vurderinger og vedligeholdelseskoncepter.
• Forhandle med interne og eksterne myndigheder i forbindelse med anskaffelser.
• Planlægge, tilrettelægge og gennemføre test af systemer, i relation til sagsområdet.
• Udarbejde og vedligeholde teknisk dokumentation.
Du vil som systemansvarlig i meget høj grad være med til at præge tingene i tæt dialog med brugerne ude i Forsvaret, dine nærmeste kolleger, med vore NATO samarbejdspartnere og med vore leverandører, som hyppigt bidrager med input til udvikling af nye koncepter for beskyttelsessystemer. I jobbet vil der være nogen rejseaktivitet i Danmark og lejlighedsvist udenlands til møder hos leverandører og samarbejdspartnere.

Stillingen stiller krav til din fleksibilitet, da arbejdsbelastningen ofte varierer. Indledningsvis vil en stor del af dit arbejde bestå i, at indhente viden og opbygge egne kompetencer inden for dit sagsområde.

Om dig

Du er uddannet ingeniør med minimum 3-5 års relevant erhvervserfaring. Du er interesseret i at arbejde med militær teknik og måske har du allerede kendskab til Forsvarets organisation fra aftjening af værnepligt, tjeneste i hjemmeværnet eller måske som officer af reserven. Det er en fordel, hvis du har uddannelse og erfaring med projektledelse.

FMI benytter PRINCE2 i sin projektledelse, hvorfor certificering i PRINCE2 vil være en fordel, men ikke et krav.

Du er i besiddelse af gode analytiske evner samt har gode forhandlings- og samarbejdsevner, herunder at kunne se sammenhæng og udvise helhedssyn.

Du kan fordybe dig i tekniske problemstillinger og formidle din viden til andre.
Vi forventer, at du arbejder struktureret og bevarer overblikket selv i pressede situationer, ligesom din personlighed har en positiv afsmittende effekt på sektionens øvrige medarbejdere.

Vi forventer at du er en erfaren bruger af Office pakken, og hvis du har kendskab til SAP samt KESDH (WorkZone) er det en fordel. Derudover forventer vi, at du kan formulere dig ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling og du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og din faglige organisation. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Knud Vibenfeld tlf.: 72 81 48 71 eller mobil nr. 4111 8946 eller på mail; [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Betina Koch-Søfeldt, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9128 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er den 24. april 2022 og samtaler forventes gennemført umiddelbart efter.
Den endelige ansættelsesdato vil være den 1. juni 2022 eller hurtigst mulig der efter.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Ballerup
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Kastrup

    Vil du arbejde med nogle af Danmarks førende bilmærker på et moderne værksted? Er du serviceminded og trives med praktiske opgaver? - Så er denne stilling muligvis lige dig. Om jobbet Vi .
    • Maskiningeniør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Ballerup

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Maskiningeniør
    • Ballerup
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Albertslund

    Er du ingeniør eller lignende med VVS og ventilation som speciale? Og brænder du for at bruge din faglighed på nye måder i komplekse byggeprojekter sammen med de dygtigste kolleger?Så er du mås..
    • Maskiningeniør
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
30. juli 2024 2
29. juli 2024 2
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 2
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1