Projektingeniør med kompetencer indenfor maskinkonstruktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Barrit

Brænder du for at arbejde med ’Engineering Excellence’? Kan du navigere professionelt igennem projektforløb? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst? Så er du den projektingeniør, vi søger til vores team.

Dine ansvars- og arbejdsområder
Du bliver en nøglespiller i afvikling af vores kundespecifikke projekter – helt fra vi har den første dialog med kunden, til vi overdrager projektet. Det er dig, der har den tekniske dialog med kunden allerede i salgsfasen, og du er med til at sikre, at kunden får den helt rigtige løsning. Når kravspecifikationen ligger fast, laver du sammen med dine kolleger den overordnede projektplan. Derefter specificerer og konstruerer du alle enkeltdele i det samlede projekt og sørger for, at der er fuld integration mellem vores og andres teknologi. Du sikrer, at alle projektets faser forløber som aftalt og specificeret, og du er løbende i dialog med både kunder, underleverandører og dine kolleger, så I sammen sikrer professionel afvikling af hele projektet. Derfor er du også helt tæt på ved montage, i den afsluttende testfase samt ved den endelige kundegodkendelse. Du har ligeledes ansvaret for, at al dokumentation bliver lavet og opfylder gældende lovgivning og krav.

Din profil
Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring som intern projektleder på kundespecifikke projekter og har arbejdet med definering af tekniske løsninger og konstruktion af hele maskinanlæg. Du er uddannet ingeniør indenfor maskinkonstruktion, er rutineret i 3D konstruktioner, hvor vi anvender Inventor, og så har du arbejdet med de mest almindelige maskinstandarder. Du har en teknisk forståelse på et højt niveau og er stærk, når du skal kommunikere din viden til både kolleger, leverandører og kunder. Det betyder også, at det er en fordel, hvis du kan begå dig på engelsk og gerne tysk. Du er omhyggelig med dit arbejde, god til at skabe struktur og systematik, så du bevarer både overblik og fokus, når det går stærkt, og der er mange bolde i luften. Du er udadvendt, bidrager med relevante input og indgår gerne i samspillet både internt og eksternt. Du trives i en mindre organisation, hvor samarbejdet og den gode dialog vægtes højt.

Vi tilbyder
Stenhøj Hydraulik er specialiseret i fremstilling af elektromekaniske rømmemaskiner og hydrauliske presser til industrien med meget høj kvalitet og driftssikkerhed.
Vi er en mindre organisation, der lægger vægt på, at vores medarbejdere trives. Som en del af et stærkt fagligt miljø, får du mulighed for at udvikle dig og sparre med de bedste indenfor branchen. Vi prioriterer at løse vores opgaver effektivt og til kundens fulde tilfredshed samtidig med, at vi har fokus på at have et rart og uformelt arbejdsklima. Vi har en hverdag, hvor det går stærkt, og hvor vi skal omstille os alt efter kundens og markedets behov, hvorfor to dage ikke er ens. Udover spændende opgaver og mulighed for faglig udvikling tilbyder vi også en gagepakke, der matcher dine kompetencer, selvstændighed i jobbet samt stor grad af samarbejde under meget frie rammer. Vi sørger for, at din faglige og personlige udvikling er i fokus, så du altid kan løse dine opgaver bedst muligt. Sammen flytter vi hele tiden på kompetencerne i virksomheden, og du får sammen med gode kolleger selv stor indflydelse på- og mulighed for at præge både jobbet og virksomheden.

Lyder jobbet som noget for dig?
Vi indkalder løbende kandidater til interview, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning, forholder dig til, hvad du ser som de vigtigste elementer i jobbet, og hvilken tilgang du vil have til opgaverne.

Send din ansøgning til [email protected]

Læs mere om vores verden på www.stenhyd.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Barrit.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Barrit
  • Onsdag den 11. december 2019

Lignende jobs

  • Lead Engineer

    Do you tend to work with initiative and enjoy a challenge? Do you have an eye for detail and hold experience within Product Design in Heavy Engineering industries? As a Lead Engineer in the Tower T..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniørpraktikant - produktteknik

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – produktteknologi Vi har mange års gode erfaringer med ingeniørpraktik, og..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Maskiningeniørpraktikant - maskinkonstruktion

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – maskinkonstruktion og procesteknologi Vi har mange års gode erfaringer me..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Tranbjerg J

    Vi betragter miljøteknologi og bæredygtighed som vigtige, gør du også? Kunne du tænke dig at være en del af en global miljøvirksomhed indenfor vand og genanvendelige ressourcer? Brænder du ogs..
    • Maskiningeniør
    • Tranbjerg J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Barrit

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Barrit over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Barrit over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0