Dygtig sagsbehandler til Internationalt Beredskab i Beredskabsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Brænder du for at være med til at skabe en konkret forskel for dansk civil katastrofebistand til verdens brændpunkter? Har du erfaring med og interesse for internationalt arbejde? Så har vi en fuldmægtig/specialkonsulentstilling ledig til besættelse snarest muligt.

Om os

Internationalt Beredskab er ansvarlig for Beredskabsstyrelsens internationale katastrofebistand i forbindelse med akutte natur- og humanitære katastrofer. I indeværende år har vi bl.a. haft indsatser i Sydsudan, ligesom vi aktuelt er engageret med diverse operative indsatser i Ukraine og i Georgien.

Internationalt Beredskab er desuden ansvarlig for Beredskabsstyrelsens deltagelse i en række internationale samarbejdsfora på civilbeskyttelsesområdet. Det gælder i forhold til et veludviklet nordisk samarbejde, i EU, i FN, i Østersørådet og i NATO.

Internationalt Beredskab har derfor en bred kontaktflade såvel internt i Beredskabsstyrelsen som i ind- og udland, herunder et tæt samarbejde med Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet, EU-Kommissionen og andre landes beredskabsmyndigheder.

Vi er til tider et travlt kontor, men også et kontor med stor gejst, sammenhold og fokus på udvikling. Vi har et fokus på hele tiden at optimere vores indsatser og produkter og lægger derfor vægt på, at de gode idéer løbende og hurtigt omsættes til praksis.

Om stillingen

Det er en nøglestilling i kontoret. Dine primære opgaver vil i udgangspunktet omhandle konkrete operative indsættelser som:
• ”Operationskoordinator” i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet. Det vil sige planlægning og gennemførelse af konkrete operative indsatser.
• Udviklingsopgaver som fx håndtering af veteraner,
• Udarbejdelse af løbende vurderinger og oversigter over de internationale indsatser, mv.
Det præcise stillingsindhold og rækkevidden af opgaveansvaret vil dog afhænge af din profil.

Om dig

Du trives grundlæggende i et til tider travlt miljø og nyder at bidrage fagligt og socialt til et velfungerende kontorfællesskab. Du er indstillet på at deltage i møder, seminarer og konferencer m.m. i udlandet.

Vi forestiller os, at du har:
• En relevant uddannelse på kandidatniveau.
• Du taler og skriver engelsk på højt niveau (og gerne andre sprog).
• Du er en dygtig kommunikator både skriftligt og mundtligt.
• Desuden er det vigtigt, at du kan håndtere skiftende opgaver og være fleksibel mht. arbejdstiden, når opgaverne kræver det – ikke mindst når pludseligt opståede katastrofer i udlandet måtte kræve det.

Det vil være en fordel hvis:
• Du har relevant erfaring fra et ministerium og/eller et operativt miljø i staten eller i en NGO.

Ansættelsesvilkår

Som civil:
Du vil blive ansat og aflønnet som fuldmægtig eller specialkonsulent efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Derudover vil der afhængigt af kvalifikationer være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som uniformeret:
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Dette brede opslag omfatter sektionsleder og sektionschef i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse, samt at denne kan opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

Interesseret?
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for internationalt beredskab (IBR) Jens Oddershede, telefon 4185 0566.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelses HR-konsulent, Ask Blicher på telefon 7281 9140.

Ansøgning
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningsmodul ved at trykke på linket "søg stillingen" nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er den 17. maj 2022.
Vi forventer at holde løbende samtaler, så tøv ikke med at søge.

Se mere information om Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det
omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Birkerød
  • Tirsdag den 17. maj 2022

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Heating Ventilation Air Condition (HVAC) Engineer,...

    [xxxxx] is looking for a Heating Ventilation Air Condition (HVAC) Engineer to join the company. The successful candidate will be part of a dynamic team working on every design step from th..
    • Maskiningeniør
    • Helsingør
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0