Rekrutteringsfirma

Udviklingsingeniør R&D

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Kunne du tænke dig at arbejde med design og udvikling af fremtidens ventilløsninger lige fra idé til projektaflevering? Og drømmer du om at udfolde dine tekniske talenter i et lille team, der samarbejder med et stort netværk af dedikerede specialister? Så er du måske den perfekte kandidat til jobbet som udviklingsingeniør i R&D hos Frese A/S’ afdeling i Glamsbjerg på Fyn. Frese A/S er førende producent af kvalitetsventiler til de globale markedssegmenter HVAC, VVS, fjernvarme/-køling, marine og industri. Du vil kunne få stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver i et uformelt arbejdsmiljø.

Specialistkompetencer indenfor ventil konstruktion og processer
Du kommer til at referere til manageren for R&D, og dit overordnede ansvar bliver at tage del i udviklingen af ventiler, primært til fjernvarmesektoren. Du får ansvaret for at sikre, at produkterne overholder relevante standarder og lovgivninger for henholdsvis over – og under jorden. Du motiveres af at levere solide resultater i høj kvalitet og til tiden. I jobbet er der et stærkt netværk, som du kan gøre brug af – både i form af kolleger, leverandører, myndigheder og kunder. Ud over disse opgaver vil du være ansvarlig for at:

  • Forenkle og optimere kundetilpassede produkter ved hjælp af nye konstruktionsløsninger og modulær tankegang
  • Opbygge viden om interne - og eksterne dele, som anvendes i ventilerne, herunder beregning af styrke og kapacitet
  • Være opgaveejer fra idé til færdig implementering i produktionen af ventiler, herunder opdatering af tidsplaner, statusrapportering etc.
  • Dokumentere tillært viden, samt at dele denne viden
  • Være opdateret indenfor udviklingen af ventiler og løsninger til fjernvarme i Danmark og udlandet

Du kommer til at håndtere mange komplekse produkter og teknologier, hvilket giver dig en unik mulighed for at tilpasse og videreudvikle dine tekniske færdigheder.

Dedikeret udvikling af innovativt mekanisk design
Du er uddannet diplom- eller civilingeniør, eller lignende samt har erfaring og interesse i at designe mekaniske løsninger. Det er en fordel, hvis du kommer med en håndværksmæssig uddannelse oveni, således at du er stærk i svejseprocesser og -beregninger. Erfaring inden for området vægtes dog højere end uddannelse. Du er hurtig til at sætte dig ind i systemer og procedurer, og dine IT-færdigheder omfatter gerne kendskab til Inventor og FEM-beregninger. Det er en fordel, hvis du kender til MS Project og Microsoft NAV, men det er ikke et krav. I afdelingen tales der dansk, men du skal kunne begå dig på engelsk internt i resten af organisationen og eksternt. Som person er du åben og dynamisk, og du trives i den komplekse rolle som problemknuser, hvor du ikke altid kan forudsige og planlægge det næste træk. Du får en koordinerende og opsøgende rolle i forhold til både interne og eksterne ressourcer, så du skal være stærk til at opbygge gode relationer.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Naja Gissel fra People Executive på tlf. +45 6168 4126. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Fyn

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Odense C

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Odense C
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense SØ

    Har du en solid teknisk baggrund, kreative ideer og ikke mindst lyst til bl.a. at arbejde med komplekst mekanisk udstyr, så er du måske vores nye udviklingsingeniør.Hvad kommer du til at lave?.
    • Maskiningeniør
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense SØ

    Har du en solid teknisk baggrund, kreative ideer og ikke mindst lyst til bl.a. at arbejde med komplekst mekanisk udstyr, så er du måske vores nye udviklingsingeniør.
    • Maskiningeniør
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense SØ

    Som produktansvarlig er du ansvarlig for det funktionstekniske, og at tegningsmateriale og styklister altid er opdateret. Det inkluderer et tæt tværorganisatorisk samarbejde, hvorfra der kan komme .
    • Maskiningeniør
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Fyn over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
26. juli 2024 6
25. juli 2024 6
24. juli 2024 5
23. juli 2024 6
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 6
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 6
13. juli 2024 6
12. juli 2024 6
11. juli 2024 6
10. juli 2024 7
9. juli 2024 6
8. juli 2024 7
7. juli 2024 6
6. juli 2024 7
5. juli 2024 7
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5