Rekrutteringsfirma

maskiningeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Brænder du for at gøre noget godt for kloden, og kunne du tænke dig at bringe din mekaniske viden i spil og dermed blive en del af den grønne omstilling?

Hvis ja, så har PowerCon STILLINGEN til dig som maskiningeniør.

hvad du skal lave



Som maskiningeniør vil du komme til at arbejde med design af PowerCons mekaniske konstruktioner, produktionsmodning og beregning af stålkonstruktioner på projekter for kunder inden for vindbranchen og landstrømsanlæg.

Du træder ind i en stilling og virksomhed, hvor man har mulighed for at tage ansvar og præge arbejdsgange, processer og kulturen. PowerCon er i rivende udvikling, hvilket betyder, at der er en bred pallette af spændende projekter og opgaver at tage fat på, og der er sjældent to dage, der er ens.

Dine primære arbejdsopgaver:

• Konceptudvikling af mekanisk design samt beregning af stålkonstruktioner
• Deltagelse i projektteams og bidrag med din mekaniske viden i projekterne
• Sikring af test og validering af de konstruerede emner
• Support til produktions- og installationsteams

hvad du kommer med og bidrager med



Som person motiveres du af at se ting blive til. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du er desuden nysgerrig på dine kollegers kompetencer, så I sammen kan levere det bedst mulige resultat. Det falder dig naturligt at påtage dig ansvar for opgaver, og frem for alt ser du mulighederne frem for begrænsningerne.

Her er nogle erfaringer og egenskaber, der ud over ovenstående vægtes:
Du..:

• har arbejdet som ingeniør i minimum 5 år
• er vant til at supportere og samarbejde med smede- og produktionsmedarbejdere
• har erfaring med brudmekanik samt udmattelses- og ekstremlastberegninger
• har muligvis en håndværksmæssig baggrund som smed eller lignende
• er fagligt ambitiøs og struktureret i din arbejdstilgang
• sætter en ære i at udføre dine opgaver ordentligt og får dem fulgt til dørs

derfor skal du vælge jobbet hos powercon



Ud over at du bliver en del af et topprofessionelt team, kan du se frem til at arbejde med spændende projekter i en organisation, hvor der er højt til loftet.
Du bliver en del af en organisation, der arbejder med state-of-the-art løsninger og produkter, der bidrager til den grønne omstilling, og hvor du i høj grad kan være med til at forme rollen. Du har mulighed for at arbejde på en af deres 3 lokationer: Hinnerup, Hadsund (snart Hobro) og Aulum.

Ud over ovenstående kan du se frem til at få følgende på menuen:

• Udvikling på egendesignet konverter/frekvensomformer
• Arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med nogle af branchens dygtigste medarbejdere
• Fleksibel arbejdsdag med fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen for at imødekomme en balance mellem arbejde og fritid
• Muligheden for at arbejde i en virksomhed med et stort forretningsmæssigt potentiale i den grønne omstilling

vil du med på holdet?



randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af PowerCon A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, hvis du vil med på holdet.

om powercon



PowerCon er en international, mellemstor dansk ingeniør- og produktionsvirksomhed, der er specialiseret i elektrisk strømkonvertering, især udvikling og produktion af elektriske konvertere. PowerCon blev grundlagt i 2009 med stærke bånd til den danske vindmølleindustri og fik tidligt succes med at forsyne vindmølleindustrien med sine strømkonverteringsløsninger.

PowerCon udvikler og producerer landstrømsanlæg globalt, så skibe i havn kan tilsluttes landstrøm, lukke maskinrummet ned og dermed blandt andet reducere CO2-udledningen. Dette gør PowerCon til en vigtig brik i den globale grønne omstilling. PowerCons landstrømsanlæg spænder fra 1 MVA op til 50 MVA, hvilket er Europas største, samt et endnu større anlæg i USA på 80 MVA. Samtidig er PowerCon også en vigtig og anerkendt leverandør af forskellige typer testudstyr til vindmølleindustrien.

Kerneproduktet er landstrømsanlæg, men delkomponenter såsom transformere, frekvensomformere og køling kan anvendes i mange andre sammenhænge i den store elektrificeringsbølge. Eksempelvis ladestandere til lastbiler, busser, ved elektrificering af togdriften samt i udviklingen af renewables. En stærk del af PowerCons DNA er innovation og R&D. Der udvikles løbende bedre løsninger. PowerCon er en stærk partner i udviklingsprojekter og i forbindelse med den grønne omstilling.

PowerCons 1400 m² fabrik har konstruktions- og montageområder, der er udstyret med portalkraner, kontorlokaler samt høj- og lavspændingsnetforbindelser, der gør det muligt at teste hele sortimentet af produkter og løsninger in-house, før de sendes ud i verden.

om randstad



randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Hadsund

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    VI SØGERMaskiningeniør praktikantBliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvik..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    Bliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvikling, design og fremstilling af robot..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Aalborg Øst

    Som markedsledende ingeniør-og entreprenørvirksomhed inden for biomasseløsninger søger vi til stadighed at forbedre vores teknologi og tilbyde de bedste biomassefyrede kraftvarmeværker i verden. Ti..
    • Maskiningeniør
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0