Praktik som VVS-ingeniør – AFRY Buildings - Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Herning

Jobbeskrivelse


Kunne du også tænke dig at få indblik i, hvordan en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen arbejder? Og er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er fokus på din læring og udvikling? Så tag det første spring som ingeniørpraktikant i AFRY Buildings VVS-afdeling i Herning.

Velkommen til AFRY
Du slutter dig til AFRY Byggeri, hvor du vil få +200 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY-koncernen mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Som ingeniørpraktikant i VVS-afdelingen bliver du en del af et engageret team på 40 medarbejdere fra forskellige faglige baggrunde – ingeniører, installatører, bygningskonstruktører, byggeteknikere og tekniske designere. Vi er et team bestående af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, der brænder for at levere de rigtige løsninger inden for projektering af alle former for VVS-installationer inden for boliger, kontorer, sygehuse, industri mm. samt energi og indeklima. I afdelingen satses der på udvikling af automatiseringsprocesser, hvor Scripts og programmering i højere grad erstatter manuelle processer og beregninger.

Din rolle
Som praktikant vil du typisk blive koblet på et større projekt, hvor du i samarbejde med en mere erfaren ingeniør vil forestå:

  • Varmetabsberegninger og dimensionering af det samlede varmeanlæg
  • Projektering af brugsvandsinstallationer
  • Projektering af forskellige ventilationsløsninger eller principper
  • Beregning af afløbsinstallationer
  • Udarbejdelse af etageplaner, principdiagrammer, disponering af føringsveje mv. i Revit MagiCad
  • Implementering af modelbaserede arbejdsmetoder og automatiseringsprocesser på projekterne til håndtering af data med fokus optimering af beregning og dimensionering af installationer
  • Beskrivelser og notater
  • Udførelse af energiberegninger

Du vil desuden få mulighed for at deltage i projekteringsmøder både interne og eksterne, myndigheds- og bygherremøder samt komme med på tilsyn på nogle af vores projekter, der er under udførelse. Du vil blive tilknyttet en mentor, der vil stå for din oplæring og som du kan spare med i løbet af din praktikforløbet.

Kvalifikationer


Som praktikant hos AFRY Buildings forventer vi, at du har et basalt kendskab til bygninger og bygningsmæssige fagtermer. Du skal være teoretisk velfunderet, videbegærlig, disciplineret samt have mod på at springe ud i nye og udfordringer opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være ingeniørstuderende med speciale i energi og indeklima.

Hvorfor vælge os?
Efter et praktikophold hos AFRY har du fået indblik i, hvordan vi arbejder i en rådgivende ingeniørvirksomhed, herunder hvilke faser et projekteringsforløb indeholder og hvilke udfordringer, vi støder på under projekteringen. Du har desuden fået et personligt netværk i én af de førende rådgivende ingeniørvirksomheder i Norden, hvilket vil fremme dine karrieremuligheder efter endt uddannelseI AFRY er der albuerum og en bred faglig viden. Trivsel og udvikling er for os et vigtigt fokusområde. Om du har lyst til at specialisere dig indenfor dit eget fagområde, at videreuddanne dig indenfor andre fagområder – eller måske på sigt at stå i spidsen for AFRYs største projekter - mulighederne findes hos os.

Yderligere oplysninger


Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Ansøgninger behandles løbende, så skynd dig. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Michael Boye, Section Manager på michael.boye @afry.com eller på mobil +4551964393

Vi følger dit uddannelsessteds krav om varighed og aflønning. Praktikstart i august 2022 eller efter nærmere aftale.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Herning

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Herning over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0