Projekt / Design Ingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Er du en proaktiv og udadsøgende Ingeniør som brænder for konstruktion af skræddersyede og bæredygtige anlægsløsninger til kunder på verdensplan? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Johnson Controls er en global organisation med mere end 100.000 medarbejdere, som er dedikeret til at skabe en mere sikker, behagelig og bæredygtig fremtid gennem innovative og intelligente bygningsteknologier og løsninger.

Hvad du vil lave
Hos Johnson Controls i Aarhus søger vi nu en Projekt / Design Ingeniør til vores OTC Support-afdeling inden for non-standard produkter (OTC – Order to Customize). Afdelingen består yderligere af fire Design Ingeniører, som alle arbejder med skræddersyede løsninger til vores kunder.

I Danmark er Johnson Controls specialiseret i udvikling, design, produktion og salg af industrielle køleanlæg og varmepumper, og du vil i denne rolle være med til at sikre at vi indfrier vores vækstambitioner og levere den rette kvalitet på vores projekter inden for non-standard anlæg.

Vi tilbyder en stilling med rige udviklings- og karrieremuligheder i en global og innovativ organisation, som arbejder mod en mere sikker, komfortabel og bæredygtig verden. Du vil blive udfordret på dine faglige kompetencer, og du vil få et bredt ansvar i et dynamisk miljø, hvor arbejdet foregår tværorganisatorisk i tæt samarbejde med både kunderne, salgsorganisationen, projektlederne, udviklingsafdelingen og produktionen.

Hvordan du vil gøre det

I rollen som Projekt / Design Ingeniør vil din primære opgave være at eksekvere ordre i et af vores special segmenter. Du vil her konfigurere units i overensstemmelse med kundens kontrakt. Du kommer til at benytte Inventor til udarbejdelse af tegningsgrundlag og du vil ligeledes være i tæt kontakt med vores produktions-, indkøbs- og planlægningsafdelinger. Du vil ligeledes skulle validere løsninger ift. køletekniske og mekaniske specifikationer samt relevante design normer, og yde support til vores salgsafdeling og vores order engineering afdeling. I denne funktion vil du også - i noget omfang – have kundekontakt.

Hvem vi leder efter

Krav

  • Vi forestiller os, at du er uddannet Maskiningeniør, Energiingeniør eller lignende.
  • Vi er åbne for nyuddannede profiler, men det er essentielt at du har en forståelse for termodynamik og at du brænder for at lære nyt omkring køleteknik.
  • Du er selvkørende og tryg ved at skulle indhente ny viden på egen hånd.
  • Du nyder og evner at skabe relationer med andre mennesker og samarbejdspartnere, og sætter pris på en hverdag der både består af tekniske udfordringer samt kommunikation med andre.
  • Du trives i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er en selvfølge for dig – men du nyder også at arbejde selvstændigt, hvor frihed under ansvar er naturligt.
  • Du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk, og du har erfaring med Inventor samt Office.

Foretrukken

  • Det er et plus, hvis du har tidligere erfaring med arbejde inden for køl og varme.

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme via vores hjemmeside. Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Contract Manager, Frank Rydeng på tlf. +45 2922 7106.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Højbjerg
  • Fredag den 19. februar 2021

Lignende jobs

  • Lead Engineer

    Do you tend to work with initiative and enjoy a challenge? Do you have an eye for detail and hold experience within Product Design in Heavy Engineering industries? As a Lead Engineer in the Tower T..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Converter Software Lead Engineer

    Do you hold software development experience, but you are seeking to progress and further your skills within leadership? Are you enthusiastic about working innovatively and developing wind power sys..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Engineer - Tower Technology

    Are you ready to work in a very innovative environment in the industry of wind energy? Do you have a technical understanding and experience in mechanical & structural engineering or similar? Then w..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Cooling and Conditioning Lead Engineer

    Are you a Mechanical Engineer with experience in cooling systems? Do you like to generate creative solutions to design challenges? Then we've got the opportunity for you, in a global environment in..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0