Maskiningeniør til international koncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens


VORES BRANDS BESKYTTER DIT BRAND
Mange kender Signode brandet for produkter og værktøj til omsnøring. Men Signode kan mere end det. De velkendte varemærker, alene eller i kombination, giver dig den totalleverandør af forbrugsmaterialer, maskiner og service, som kræves for at sikre dine produkter under transport. Det giver dig den tryghed du ønsker.

Virksomheden ligger med kontor i Sønderborg.

Læs mere om Signode
Projektstyring - Innovation - Videreudvikling
Savner du variation, udfordringer og frihed under ansvar
Du bliver en vigtig del af et stærkt, tværfagligt og velfungerende team i Global R&D og du bliver i samarbejde med dine kolleger ansvarlig for nyudvikling af industrielle produkter og komponenter indenfor løsninger til pakke-maskiner, fra koncept indtil løbende produktion.<br /
Global R&D teamet ved Signode er kendetegnet af kvalitet i front, begejstring for ny teknologi og konkurrencedygtigt design. Kulturen er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt miljø.<br /
Ny udvikling af teknologier
Nyudvikling og videreudvikling af produkter og subsystemer indenfor Hooding/Wrapping med udgangspunkt i de nyeste teknologier. Som en del af dine udviklingsprojekter bliver du ansvarlig for materialehåndtering og styrkeberegning. Du kommer til at arbejde med indsamling af markedsdata i samarbejde med salgsafdelinger og distributionspartnere og med fokus på kundedrevet produkt-innovation.
Du vil i samarbejde med husets andre afdelinger, være ansvarlig for funktions- og prototype test og stå for indsamling og præsentation af testresultater.
Du bliver være den primære løsningspartner for produktcheferne i forhold til, at optimere produkter og vælge det rigtige produktsetup til kunderne. Din hverdag bliver derfor alsidig og projektstyret.

Du refererer til Klaus, som er teamleder for Global R&D.<br /
Ansættelse i brancheførende virksomhed
Du er som udgangspunkt uddannet maskiningeniør og har nogle års erfaring fra et udviklingsmiljø i en relaterbar virksomhed. Du er vant til at arbejde i 3D Cad eller et lignende program og rutineret bruger af SolidWorks.

Som person har du sans for detaljer, struktur og kvalitet. Du har et godt drive, er imødekommende og har en motiverende og smittende energi. Du er vant til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre og trives i et åbent og uformelt miljø, hvor forskellige opgaver en del af hverdagen. Du motiveres af udfordringer og en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften. Du er god til at dele dine ideer og kompetencer med kollegaer og bidrager i det hele taget til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Udvikling i højsædet
Du tilbydes en spændende stilling, hvor tonen er uhøjtidelig og uformel, og hvor der er fokus på trivsel og fælles målsætninger. Du vil få stor indflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, og der vil være mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter offentlig overenskomst med fleksibilitet og frihed i arbejdsform og ansættelse, hvor der tilbydes fleksibel arbejdsplads med fri telefon, netadgang og bærbar computer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Om Kongby - som håndterer denne rekrutteringsprocess
Kongsby er en rekrutteringsvirksomhed med base i Horsens tæt på E45. Siden Kongsbys etablering i 2019 har vi arbejdet målrettet med at matche de rigtige profiler med de rigtige virksomheder.

Vores relationer til både virksomheder og kandidater er altid det vigtigste hos Kongsby. Vi opbygger stærke, tætte relationer, hvor du altid bliver set og hørt.

Vores erfaring spænder bredt inden for ledelses- og forretningsudvikling, herunder rekruttering og ledelsesrådgivning. Vi løser opgaver på A- til C-niveau, og vi har en indgående specialviden inden for mange brancher.

Kontaktpersoner
Jesper Rye Kongstad Larsen
CEO / Headhunter
[email protected] +45 3136 4744

Maj-Britt Goebel
Partner, Puls Human Relations ApS
[email protected] +45 2779 2114

Klaus Kjær Hansen
Global IR&D team leader, Signode<br /[email protected] +45 2727 2268
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9b63a49b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Horsens
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you tend to work with initiative and enjoy a challenge? Do you have an eye for detail and hold experience within Product Design in Heavy Engineering industries? As a Lead Engineer in the Tower T..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you hold software development experience, but you are seeking to progress and further your skills within leadership? Are you enthusiastic about working innovatively and developing wind power sys..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hammel

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for Lead Engineer to join the department .
    • Maskiningeniør
    • Hammel
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Skanderborg

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – produktteknologi Vi har mange års gode erfaringer med ingeniørpraktik, og..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Horsens over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0