Rekrutteringsfirma

VIBRATIONSSPECIALIST MED BAGGRUND SOM MASKININGENIØR ELLER MASKINMESTER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

VIBRATIONSSPECIALIST MED BAGGRUND SOM MASKININGENIØR ELLER MASKINMESTER

Er du - eller ønsker du at blive - ISO 18436-2 Vibration Analysis Category II certificeret, så er muligheden her!

Stillingsbeskrivelse:
SKF søger en ny kollega til Serviceafdelingen i Hvidovre. Afdelingen arbejder med vibrationsovervågning og tilstandsbaseret vedligehold - herunder overvågning af kritiske anlæg inden for traditionel industri samt virksomheder indenfor f.eks. medicinal-, marine- og vindmøllesegmentet. Succeskriteriet er, at skabe mere værdi for kunderne, ved at undgå utilsigtede produktionsstop.

Du bliver en del af et meget dygtigt og dedikeret team på 5 personer, som er specialister inden for området, og som gerne videndeler og sparrer med dig.
Du får et selvstændigt job, med et bredt spektrum af opgaver, som spænder lige fra at deltage i projekthåndtering til den efterfølgende monitorering af de forskellige maskinapplikationer.

Hovedvægten er lagt på databehandling, analyse og monitorering af forskellige maskinapplikationer, og på baggrund af dine analyser bidrager du til diagnosticering og analyse af kundens udstyr. Du får god brug af dine erfaringer indenfor programmering, og vil sidde internt og servicere kunderne telefonisk og pr. mail.

Du bliver ansvarlig for at konfigurere data i systemet, ligesom du står for den løbende vedligehold af disse i systemet. På sigt forventes det, at du tager teten på den løbende optimering og effektivisering af arbejdsmetoder inden for området, herunder en standardisering af rapporter og andet materiale, som videregives til kunden.

Foruden en bred kontaktflade til både danske og internationale kunder vil du også få mulighed for at være i tæt dialog med virksomhedens globale udviklingscentre.

Du tilbydes:
Du får en alsidig og spændende hverdag, hvor man arbejder tæt sammen i et uformelt miljø. Du vil få gode muligheder for at blive videreuddannet, da SKF-koncernen er kendt for sin progressivitet inden for forebyggende vedligehold.

Løn:
Du får en god lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er meget systematisk, omhyggelig og analytisk i dit arbejde, og er derfor også i stand til at nytænke og sætte dig i kundens sted. Du er god til at kommunikere med alle på både dansk og engelsk.

Erhvervserfaring:
Vi er meget åbne over for forskellige relevante, erfaringsmæssige indgangsvinkler til stillingen. Erfaring med programmering samt kendskab til og/eller interesse for vibrationsteori og ATEX-installationer skal dog være til stede.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller maskinmester.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale og er dygtig til IT. Det vil være en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde med databaser, således at du uden problemer kan lave udtræk i SQL databaser og have en vis forståelse for SQL programmering.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Senior El-ingeniør, NCC Engineering

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med EL-projektering? Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en nøglespiller i NCC Engineerings EL-afdeling? Er du fagleder eller du har et ønske om at blive fagleder? Om NCC Engineering. NCC Engineering består af ca.
    • Maskiningeniør
    • Søborg
    Få mere info
  • VVS-ingeniør søges til en af Danmarks førende tekn...

    Er du ingeniør eller lignende med VVS og ventilation som speciale? Og brænder du for at bruge din faglighed på nye måder i komplekse byggeprojekter sammen med de dygtigste kolleger?Så er du mås..
    • Maskiningeniør
    • Albertslund
    Få mere info
  • Driftsingeniør til ATP Ejendomme

    Som vores nye driftsingeniør skal du medvirke til energistyring og løbende driftsoptimering, bidrage til at udvikle paradigmer for fremtidige byggerier samt understøtte og agere sparringpartner for..
    • Maskiningeniør
    • København K
    Få mere info
  • Driftsingeniør til [xxxxx] Ejendomme

    Som vores nye driftsingeniør skal du medvirke til energistyring og løbende driftsoptimering, bidrage til at udvikle paradigmer for fremtidige byggerier samt understøtte og agere sparringpartner for..
    • Maskiningeniør
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 1