Rekrutteringsfirma

fluid mechanical engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

På vegne af SANOVO TECHNOLOGY PROCESS søger Randstad en Fluid Mechanical Engineer til lokationen i Odense. SANOVO Technology Process er leverandør af spraytørringssystemer og avanceret udstyr til varmebehandling. Disse produktområder gør det muligt for dem at levere alsidigt procesudstyr til mange forskellige industrier og mange forskellige applikationsområder lige fra dyrefoder til alternative proteinkilder over gær og alger.

En bæredygtig fremtid er højt på SANOVOs dagsorden, og man sætter en ære i at optimere virksomhedens produkt- og slutanvendelsesmuligheder ved at udnytte deres fulde potentiale – hvad enten det er animalske biprodukter, frugt, planteproteiner, mejeriprodukter og lign.

”Efterspørgslen efter proteiner af høj kvalitet øges med den voksende verdensbefolkning. Vi er forpligtet til at levere det rigtige procesudstyr til at imødekomme denne opgave” – Jesper Bagge, Managing Director.

Om stillingen


Du bliver ansvarlig for design og test af udstyr tilknyttet afdelingens desinfektionsudstyr, SonoSteam, der benytter sig af både damp og ultralyd. Det gælder både design og test af de fløjter, der danner ultralyd, samt det kammer, hvor selve desinfektionen foregår. Herudover vil der være opgaver tilknyttet tørredele, hvor du i samarbejde med den øvrige R&D organisation får ansvaret for at designe og specificere ventilatorer samt varmesystemer.

Jobbet indebærer opgaver som:
• Design og test af fløjter, inklusive lydmålinger
• Design og test af proceskammer med vægt på damp og lydens fordeling i kammeret og omkring de objekter, der skal desinficeres
• Sparring med den lokale organisation omkring de anlæg, der er sat op eller under test
• Support af projektledere, teknisk designere, salg og administrative ledelse
• Give input til leverandørvalg i samarbejde med R&D og Projekt
• God dialog med leverandører, kunder og interne kollegaer i forbindelse med udførelse af arbejdsopgaver
• Ved prototyper være med til indkøring hos kunden, hvis emnet har kompleksitet

I rollen yder man også sparring til R&D-organisationen på luft- og varme-flows i Sanovo Technology Process’ egenudviklede box-tørrer, herunder sikre at der leveres den rigtige løsning på input og output på tørreren i forhold til massebalancer, samt at den termodynamiske løsning er korrekt.

Du bliver en del af et internationalt og tværfagligt team på 17 personer med reference til virksomhedens Managing Director. Sanovo tilbyder generelt gode udviklings- og karrieremuligheder – herunder muligheder for diverse kurser, uddannelser og træning.

Om dig


I rollen som Fluid Mechanical Engineer ser vi gerne, at du kommer med en baggrund som mekanisk ingeniør indenfor termodynamik eller fluidmekanik, og du må meget gerne have arbejdet med Solidworks før. Har du derudover kompetencer inden for CFD-modulering er det et plus. Det er også en fordel, hvis du har fødevarekendskab eller god mikrobiologisk forståelse.

Vi leder efter dig, som er en teamplayer og som har lysten til at være med til at sætte noget i gang på to højpotentielle markedsområder. Det er et krav, at du trives med og kan formulere dig på dansk og engelsk, skriftligt så vel som mundtligt, da både kolleger og samarbejdspartnere er engelsktalende.

Om virksomheden


SANOVO tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder samt en lønpakke med pensions- og sundhedsordning på linje med dine kvalifikationer.

Du vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, bl.a. fordi organisationens struktur giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Hverdagen kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og der er derfor sociale arrangementer flere gange årligt.

SANOVO TECHNOLOGY PROCESS er en mindre virksomhed, der i høj grad er præget af en positiv og dynamisk iværksætterånd med kort vej fra beslutning til handling, og er en del af SANOVO TECHNOLOGY GROUP, der beskæftiger ca. 600 medarbejdere og servicerer kunder over hele verden. De er kendt for deres høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

Ansøgning



Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Odense C

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense

    Er du uddannet maskiningeniør eller bliver du det snart? Vil du..
    • Maskiningeniør
    • Odense
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense C

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Odense C over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1