VVS-ingeniør med ca. 5 års erfaring søges til Oluf Jørgensen Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Kan du levere VVS-ingeniørfaglig rådgivning i øjenhøjde? Og motiveres du af at arbejde med varierende opgaver inden for de klassiske VVS-discipliner som VVS, ventilation, energi og indeklima i samarbejde med interessenter inden for byggeri, bygherrer og entreprenører – offentlige, almennyttige og private? Så læs videre her.

Vi er inde i en positiv udvikling med tilgang af kunder og spændende projekter, og derfor søger vi nu en erfaren og fagligt velfunderet VVS-ingeniør til vores kontor i Odense. Dine opgaver kommer til at spænde over store komplekse byggerier og mindre sager for såvel offentlige som private bygherrer. Vi har opgaver indenfor de fleste sektorer indenfor både nybygning og renovering, og du vil blive involveret i alle faser af byggeriet.

Om stillingen
Dine primære arbejdsopgaver bliver projektering og bygherrerådgivning inden for det VVS- og ventilationstekniske område. Har du også kendskab til energi & indeklima eller DGNB-certificering og bæredygtighedsprojekter er det kun en yderligere fordel. Du vil få direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du en succes i stillingen, hvis du formår at bygge relationer og sætte dig ind i kundernes virkelighed og udfordringer. Har du lyst og evner for det, vil der også være mulighed for at prøve kræfter med projektledelse på egne sager. Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:
• Du er uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør, alternativt VVS-installatør.
• Du har mindst 3-5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed.
• Du kan afgrænse, overskue og gennemføre komplekse projekter.
• Du har erfaring med beregning af rørsystemer, BIPS beskrivelsessystem, ydelsesbeskrivelser ol.
• Du indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
• Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem.

Vi tilbyder dig
På kontoret i Odense er vi næsten 30 kompetente kolleger, hvoraf 6 sidder i VVS-afdelingen. Du vil opleve stærkt samarbejde med kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke og sammen vende de nye faglige input i branchen. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.
Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Sådan ansøger du

Lyder vi som et potentielt match?
Så upload hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvor du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S.
Ansøgningsfrist er fredag 20. august.
Du kommer til at referere til afdelingsleder Rune Christian Bøwig. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Rune på tlf.: 5365 9300.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Odense M
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense

    Er du uddannet maskiningeniør eller bliver du det snart? Vil du..
    • Maskiningeniør
    • Odense
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense C

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Odense M over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0