Maskiningeniør til udvikling af high-end osteproduktionsudstyr

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Ønsker du, at blive produktspecialist indenfor mejeribranchen og personen bag de tekniske løsninger til osterier verdenen over? Er du ambitiøs, løsningsorienteret og har et stort "drive", så er stillingen som Product Specialist – Mechanical Engineering måske noget for dig?

Vi er en nyoprettet afdeling i Silkeborg, der har opkøbt rettigheder og brands til fremstilling og levering af udstyr til osterier. Vi har store vækstambitioner og en målsætning om at genetablere et verdensomspændende renomme og gøre Primodan A/S til en seriøs og velanset totalleverandør af udstyr til osterier over hele verdenen.

Om dit nye job

Du vil referere direkte til den lokale Site Manager og vil i begyndelsen favne bredt i etableringen og opstarten af afdelingen, hvorfor det er vigtigt, at du er struktureret og selvkørende i hverdagen. Du skal skabe kundetilpassede løsninger, der overholder de lovmæssige krav og standarder med et særligt højt fokus på hygiejniske standarder og indgående kendskab til maskindirektivet. I den første periode vil du også i særlig grad servicere eksisterende kunder, skabe og bruge relationer i mejeriindustrien og være ansvarlig for at tilbyde og gennemføre mindre og mellemstore optimerings- og opgraderingsløsninger.

  • 3D konstruktion og oprettelse af tegninger, styklister og specifikationer til fremstilling af udstyret
  • Udarbejdelse af pneumatik-, P&I diagrammer og itemlister</li
  • Sikre, i samarbejde med teknisk dokumentation, tilblivelsen af kundedokumentation i form af reservedelstegninger og manualer
  • Bistå leverandører og eget montageværksted med hjælp og vejledning i forbindelse med montage og test af udstyret og maskinerne inden forsendelse
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale til underleverandører og opfølgning/sparring
  • Generel videreudvikling og produktoptimering af Primodan’s nyerhvervede produktprogram indenfor maskiner og udstyr til fremstilling af gul ost

Hvem er du?

Du er uddannet maskiningeniør eller lignende og har relevant erfaring med hygiejnisk konstruktion. En håndværksmæssig baggrund er et plus og du har erfaring med både 2D og 3D konstruktion, gerne med Inventor/Vault og AutoCad. Foruden dit kendskab til konstruktion af komplekse maskiner og udstyr i rustfrit stål og teknisk plast, ved du også noget om flowprocesser, P&I diagrammer og flowinstrumentering.</pDu har gode kommunikationsevner og kan begå dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Du kan forvente op til 15 dages rejseaktivitet og jævnlig kørsel i Danmark for at besøge kunder, underleverandører og hovedkontoret i Vipperød.

Du er udadvendt og struktureret i din tilgang til løsninger og er i stand til at arbejde selvstændigt og målrettet. Da vi er en lille og nyoprettet division, vil der også blive lagt vægt på at du er selvhjulpet og besidder et lille "iværksætter-gen" og kan veksle mellem mange forskelligartede opgaver.

Hvem er vi?

Primodan A/S er en verdensledende industrivirksomhed, der leverer high-end maskiner og udstyr til fødevareindustrien, i særdeleshed fyldemaskiner for bægre og flasker og komplette anlæg til hvid ost fremstilling. Primodan har hovedsæde i Vipperød med eget fabrikations- og montageværksted og beskæftiger ca. 80 medarbejder. Som et led i Primodan’s vækststrategi har vi opkøbt en teknologi af maskiner og udstyr til fremstilling af gul ost og har oprettet en afdeling i Silkeborg, der skal være videnscenter og ingeniørhus for Primodan’s gul ost teknologi. For mere viden besøg gerne www.Primodan.dk

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en nyoprettet division, hvor der både er fokus på opstarten af afdelingen, og med mange muligheder for at præge og have stort medansvar for afdelingens succes og egen udvikling. Vi lægger stor vægt på at vi trives kammeratligt og hjælper hinanden. Primodan tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sygeforsikring.

Spørg og søg

Er du interesseret i at vide mere er du velkommen til en uforpligtende snak. Vi ser meget frem til at modtage en kort ansøgning, hvori du beskriver hvorfor du er den rette til jobbet, samt et CV.

Vi vil løbende læse indkommende ansøgninger og indkalde til samtaler – først når den rette kandidat er fundet vil opslaget blive nedlagt.

Kontakt CEO – Lars Henriksen på mob. 21 65 62 72, hvis du har spørgsmål eller sende ansøgning og CV til [email protected] eller via knappen "Send ansøgning".

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=64a44c9a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Silkeborg
  • Søndag den 13. februar 2022

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
31. august 2024 1
30. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1