Maskiningeniør til design og konstruktion af robotsystemer til overfladebehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være med til at udvikle fremtidens robotter til overfladebehandling, samtidig med at du er dybt involveret i design og konstruktion af vores modulopbyggede robotkonstruktioner? Så er jobbet som teknisk robotkonstruktør måske noget for dig.

Du bliver en del af en mindre virksomhed, der blandt andet udvikler automationsløsninger til vindmølle-, olie & gas- samt metalindustrien. I vores robotafdeling er vi et ungt team med god erfaring inden for projektledelse, kvalitetskontrol, robotprogrammering og -simulering, samt teknisk design i Inventor.

Vi har desuden et hold af montører samt en Site Manager som står for installationen af vores automationsløsninger, som vi eksporterer til blandt andet Asien og Europa.

Konstruktionsarbejde inden for avancerede robotsystemer

Med reference til vores Head of Product Development bliver du en nøgleressource i mekanisk design og konstruktion på vores automationsløsninger, som altid udføres i stål. Du skal blandt andet arbejde med de konstruktionsmæssige tegninger i 3D, styklister samt produktionstegninger. Du vil arbejde tæt sammen med kunder, leverandører og kolleger, som vil bistå med viden om løsningerne.

Vores kunders emner er typisk meget store stålkonstruktioner, hvilket gør at vores robotrækkevidde skal forøges væsentligt. Dertil anvender vi servomotorer som også vil være en vigtig del af konstruktions- og designarbejdet. Udover mekanisk design og konstruktion er det vigtigt at du kan arbejde med flere opgaver på en gang. Det forventes at du kan rapportere fremgang på en professionel måde, og identificere tekniske risici, som formidles videre til vores projektleder. Projektlederen er ansvarlig for den overordnede projekteksekvering, men det forventes at du kan følge en plan og selv koordinere dine daglige opgaver, for at nå i mål.

Vi tilbyder dig

Som vores nye Maskiningeniør bliver du en del af en ambitiøs, velrenommeret virksomhed med god holdånd og en synlig ledelse, som støtter og vejleder nye medarbejdere, for at sikre en god introduktion. Du kan se frem til et tæt samarbejde med dine kollegaer i robotafdelingen, samt på tværs af vores øvrige afdelinger. Vi har en uformel omgang kollegaerne imellem, der sikrer en god videndeling og en fornuftig tilgang til at løse udfordringer.

Du vil blive udfordret på de mange områder indenfor teknisk konstruktion og design, da vores robotløsninger finder anvendelse i aggressive miljøer og der stilles høje krav til sikkerhed.

Vi tilbyder desuden en attraktiv pensions- og sundhedsordning.

Din profil

Du har en relevant uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller lignende. Dertil har du minimum 3-6 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling. Det er en fordel, hvis du besidder en stor viden om stål og mekaniske konstruktioner fra din tidligere erfaring.

  • Du drives af en interesse for design og konstruktion
  • Du er kreativ, opfindsom og struktureret
  • Du er kvalitetsbevidst og kan sikre, at fastlagt kvalitet og deadlines overholdes
  • Du behersker 3D-CAD-programmer, hvor vi i Clemco Danmark anvender Inventor 2020
  • Du strukturerer din hverdag inden for de rammer der er sat og når dine mål
  • Du behersker de gængse Microsoft Office programmer
  • Du er flydende i engelsk på skrift og tale

Er du interesseret i jobbet?

Kan du se dig selv i ovenstående stilling? Så send din ansøgning til [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen eller Clemco Danmark som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Rune Nørgård, Head of Product Development, på tlf. 42 47 55 24.

Vi afholder løbende samtaler, og lukker stillingen når vi har fundet den rette kandidat.

Om Clemco Danmark A/S

Clemco Danmark A/S er en grossigt- og projektvirksomhed, som hører til blandt Nordens førende leverandører af udstyr, maskiner samt robotløsninger indenfor overfladebehandling af stål. Vi har desuden en stor afdeling for salg, service og udlejning af malersprøjter til bygningsmalere.

Vi har igennem flere år udviklet vores egen robotteknologi til protective coating af store stålkonstruktioner. Vi eksporterer de fleste af vores robotløsninger til kunder i hele verden der typisk er underleverandører til vindenergi.

I over 70 år har vi leveret den bedste kvalitet på markedet, og tilbudt branchens højeste serviceniveau. Vi er i alt 30 medarbejdere i Clemco Danmark, fordelt på vores to afdelinger i Skanderborg og Rødovre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

  • Lead Engineer

    Do you tend to work with initiative and enjoy a challenge? Do you have an eye for detail and hold experience within Product Design in Heavy Engineering industries? As a Lead Engineer in the Tower T..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniørpraktikant - produktteknik

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – produktteknologi Vi har mange års gode erfaringer med ingeniørpraktik, og..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Maskiningeniørpraktikant - maskinkonstruktion

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – maskinkonstruktion og procesteknologi Vi har mange års gode erfaringer me..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Tranbjerg J

    Vi betragter miljøteknologi og bæredygtighed som vigtige, gør du også? Kunne du tænke dig at være en del af en global miljøvirksomhed indenfor vand og genanvendelige ressourcer? Brænder du ogs..
    • Maskiningeniør
    • Tranbjerg J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2