Rekrutteringsfirma

Erfaren udviklingsingeniør og product manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Brænder du for innovation, digitalisering og industri 4.0, og motiveres du af at sætte standarder for fremtidens niveau? Evner du at arbejde med hele udviklingsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning, og trives du i rollen, der hele tiden er på forkant med tidens tekniske tendenser? Så er det dig, vi søger.

Vores kunde HYDRACT har gennem de seneste 11 år opfundet og udviklet verdens første og eneste vandbaserede hydraulik aktuator, som giver en unik præcision og pålidelighed. Den reducerer energiomkostninger og CO2 udledning markant, samt forbedrer hygiejnen, da HYDRACT i modsætning til et pneumatisk system er upåvirkelig overfor trykstød.

Teknologien er unik og vil revolutionere procesindustrien – startende med fødevareindustrien. Produktet er gennemtestet og finansieringen de kommende år er sikret gennem EU støtte samt et partnerskab med Carlsberg.

Rejsen starter nu – vil du med?

Vi søger en kompetent og projektorienteret udviklingsingeniør, med ekspertise inden for ventiler. Du skal i rollen arbejde i spændfeltet mellem marked, kunde og teknik, da du bliver kompetencebærende i rollen i at fremtidsikre kundernes produktion.

Du kan læse mere om HYDRACT på www.hydract.eu

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens ejer bliver du ansvarlig for udvikling af HYDRACT´s komplette produktsortiment inden for ventiler. Du skal analysere markedet, konkurrenterne, egen teknologi, kundernes løsninger samt fremtidens behov. Du skal evne at tage det bedste fra alle eksisterende løsninger og kombinere med egen erfaring og idéer, og ud fra dette udvikle det absolut bedste.

Du skal konstant være på toppen af udviklingen inden for ventil teknologien – herunder mulighederne inden for digitalisering, IoT og Industri 4.0.

Du skal sikre et teknisk højt niveau blandt konstruktører og øvrige interne samarbejdspartnere samt styre og koordinere de faglige indsatser.

Du bliver ansvarlig for hele processen fra idéfase til test og verifikation – herunder at sikre de nødvendige godkendelser samt den nødvendige dokumentation.

Du skal arbejde bredt med udvikling, og får en alsidig rolle, hvor både dine tekniske færdigheder såvel som dine kommunikative evner bliver testet på daglig basis.

Rollen er derfor den rette for dig, der trives med konstante udfordringer og drives mod kontinuerlig udvikling og forbedring. Dig, der ofte tænker: ”hvis jeg bare kunne starte helt forfra”. Dig, der ved, at HYDRACT er fremtiden!

Din baggrund:

HYDRACT har nogle af de bedste kompetencer inden for engineering. Kunderne er store internationale virksomheder, som forventer innovation og kompetent sparring - og dine kommende kolleger forventer det samme. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og den nyeste software, og du får mulighed for løbende at opdatere din viden.

Stillingen stiller store krav til de menneskelige kvalifikationer og din evne og lyst til at kommunikere på tværs af funktioner. Din gennemslagskraft, dit smittende engagement og dine gode kommunikationsegenskaber skaber godt samarbejde og gode resultater.

Din faglige baggrund kan være maskiningeniør, civilingeniør eller lignende kombineret med solid erfaring med udvikling af ventiler til procesindustrien.
Derudover forventer vi følgende:
  • Du har en naturlig nysgerrighed indenfor Industri 4.0 og digitale trends
  • Du evner at arbejde projektorienteret og trives med kundedialog
  • Du har en god forretningsforståelse og kan samarbejde på tværs af funktioner
  • Du er innovativ og motiveres af at arbejde med høje standarder og langsigtede løsninger
  • Du er detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
  • Du er dygtig og din faglige stolthed er stor
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

HYDRACT tilbyder:

Du bliver en del af en banebrydende teknologi og en rejse, der først lige er begyndt. Du får lov til at arbejde med det bedste og de nyeste teknologier – og kolleger, der er de bedste inden for deres felt.

Du får en unik mulighed for at sætte dit helt eget præg i fremtidens procesindustri!

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller Frank Richard Schou på
telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Skive

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ansvarlig til Industrial Engineering

    Vil du til førende senge/madrasbrand virksomhed, der tænker stort og anderledes? Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markeds..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Skive over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0