Ingeniør / konstruktør til specialmaskiner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Vil du være en del af et rådgivende ingeniørfirma, hvor du har mulighed for at stille din faglige interesse og nysgerrighed? Kan du se dig selv indgå i kreative og innovative projektforløb? Brænder du for at udfordre og udvikle dine personlige såvel som faglige kompetencer?

Så har du lige nu muligheden for at blive en del af TopTeam, hvor vi tilbyder dig et fleksibelt og trygt arbejdsmiljø. I arbejdet som maskinkonstruktør hos TopTeam kommer du til at arbejde hos et bredt udvalg af virksomheder i Danmark.

Om stillingen Som maskinkonstruktør kommer du til at hjælpe vores kunder med udvikling af specialmaskiner og mekanisk konstruktion af produktionsudstyr. Kundernes forskelligartede opgaver præger din hverdag og gør, at du har mulighed for at udvikle dig gennem nye problemstillinger.

Vi forestiller os:

  • Du har en håndværksmæssig baggrund kombineret med stor mekanisk indsigt som f.eks. uddannet maskiningeniør eller produktionsteknolog.
  • Du har minimum 3 års erhvervserfaring inden for mekaniskkonstruktion af specialmaskiner
  • Du har erfaring med ét af følgende 3D-tegneprogrammer Autodesk Inventor eller Solid Works.
  • Kendskab til og erfaring med medico- eller fødevareindustrien vil det være en klar fordel.

Derudover forventer vi, at du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale. Vi søger en holdspiller, der har lyst til at bidrage til det sociale sammenhold og det faglige fællesskab i TopTeam. Det er vigtigt for os, at alle i TopTeam føler sig trygge og anerkendte. Derfor går vi gerne den ekstra mil for vores ansatte. Vi sørger for, at du kommer godt fra start med en grundig oplæring og naturligvis med mulighed for sparring med dine nye kollegaer.

Det kan du se frem til Siden 1999 har TopTeam leveret løsninger inden for mekanisk konstruktion og projektledelse. Vi er i dag omkring 50 dedikerede og højtspecialiserede medarbejdere, som alle brænder for at udvikle holdbare løsninger til og i samarbejde med vores kunder. Vi har bred erfaring med konstruktion af produktionsudstyr til fødevare-, elektronik-, metal-, træ- og medicinalindustrien. Derudover har vi også ekspertise inden for svær industri, vind og transportudstyr.

Hos TopTeam er vores medarbejdere den højeste prioritet, og det ønsker vi aldrig at gå på kompromis med. Derfor gør vi en ihærdig indsats for at skabe et stærkt sammenhold, til trods for at vores fysiske lokation ofte er placeret ude hos kunden. Du kan bl.a. se frem til temadage og TopTeam-fester, som ofte arrangeres som weekendture. Der arrangeres også forskellige sociale arrangementer, som vores medarbejdere selv tager initiativ til som f.eks. gokartløb, foredrag, middage, fodboldkampe og meget mere.

Som medarbejder hos TopTeam kan du forvente:

  • Mad- og motionsordninger
  • Faglige udviklingsplaner og kompetenceudvikling
  • Fleksibilitet i hverdagen til en god work-life-balance
  • Struktureret vidensdeling på tværs af erfaringsgrundlag, industrier og arbejdsopgaver
  • Og sidst men ikke mindst: fastansættelse med konkurrencedygtig løn, pension og sundhedssikring

Vi kan tilbyde forskelligartede opgaver med periodisk tilknytning hos TopTeams kunder samt sparring med højtkvalificerede kollegaer og samarbejdspartnere inden for konstruktion af maskiner og komponenter.

Vil du lære os endnu bedre at kende? Så klik her.

Det praktiske TopTeam er et rådgivende ingeniørfirma med kontorer i Skive og Aarhus. En af vores styrker er vores evne til at samarbejde, og vi tror på, at de bedste resultater skabes herigennem. Vi er 100 % dedikeret til vores projekter, og vi ser hvert projekt som en udfordring i at levere kvalitet til tiden.

Kan du se dig selv i jobbet, så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Start: Efter aftale

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vores Chief Operating Officer, Jan Frydensberg Sørensen, på tlf. 23 35 03 30 eller via mail [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Skive
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Løgstrup

    Vi hjælper visionære virksomheder, organisationer og samfund med at slutte ringen og sikre en stabil og klimavenlig energiforsyning. Vi gør det, fordi det er nødvendigt, og fordi det kan betal..
    • Maskiningeniør
    • Løgstrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Skive over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1