Rekrutteringsfirma

Technical Manager - Udstationering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Udstationering Sydøsteuropa

Technical Manager
OEM leverancer til Power og Marine industri.
Kan du lede og udvikle en teknisk organisation, hvor der konstrueres produkter med stor kompleksitet? Så er her en unik og spændende stilling.

Virksomheden:
Vor klient er en danskejet koncern med ca. 500 ansatte og hovedsæde i Vestjylland. Koncernen råder over produktionsfaciliteter i Danmark, Kina og Østeuropa. Virksomheden er finansielt solid og har mere end 50 års erfaring inden for projekt- og komponentleverancer (OEM leverancer) til meget store globale industriforetagender.

Baggrund:
På fabrikken i Østeuropa er der p.t. beskæftiget ca. 200 medarbejdere. De tekniske afdelinger arbejder med engineering og konstruktion af kunde-genererede udviklingsprojekter til OEM-kunder.

Virksomheden er beliggende i meget smukke og attraktive omgivelser i et moderne internationalt bymiljø. Der er skisportssteder om vinteren og mangfoldige muligheder i sommermånederne. Byen er velbesøgt og en af de største attraktioner i landet – hvis ikke i hele Østeuropa.

Jobbeskrivelse:
Du bliver ansvarlig for den lokale tekniske funktion, omfattende tegnestue og konstruktion. I alt ca. 25 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger. Du bliver en del af den daglige ledelse af fabrikken.

Personprofil:
Sprog: Engelsk på forhandlingsniveau med god mundtlig og skriftlig fremstillingsevne. Kendskab til tysk vil være en fordel.
Teoretisk uddannelse: Uddannelse som maskiningeniør eller tilsvarende relevant ingeniørmæssig baggrund.
Faglig baggrund: + 6-7 års erfaring fra en større OEM leverandør eller anden tilsvarende ordreproducerende virksomhed indenfor komponentleverancer.

Personlige egenskaber:
Som person er du analytisk stærk, udadvendt og relations skabende. Du er en empatisk leder, der selv vil gå foran og vise vejen, og du nyder at arbejde med forskellige kulturer.

Fortrolig henvendelse og ansøgning
For yderligere oplysninger kontakt Partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866.

Send en mail til [email protected] for at få en udvidet beskrivelse eller gå direkte til ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Udlandet

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1