Maskinmesterpraktikant til vandforsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Århus N

Kom og bring din viden om pumper, hydraulik og projektledelse i spil, når du gennemfører din bachelorpraktik inden for vandforsyning. I Rambøll Vand arbejder vi både med rent vand og spildevand for vandforsyninger og industrivirksomheder. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har interesse for vandforsyning som vigtig del af vores infrastruktur og velfærd, og har lyst til at arbejde på projekter, hvor problemløsning til kundens tilfredshed er i fokus. Er du vores nye maskinmesterpraktikant til vandforsyning? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores tværfaglige vandforsyningsteam

Som vores nye maskinmesterpraktikant til vandforsyning bliver du en del af et tværgående team på 10-15 medarbejdere, der arbejder med et bredt spekter af opgaver inden for vandforsyning. Teamet har en god aldersspredning og forskellig baggrund. Teamet består af medarbejdere fra flere afdelinger og geografier, og opgaverne dækker bl.a. lokalisering af nye kildepladser, etablering af boringer, tilladelser, renovering og nybygning af vandværker, procesanlæg, ledningsnet, spildevand og pumpestationer.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Opgaveplanlægning fra tilbud, via planlægning, udførsel og aflevering
  • Tilsyn og projektopfølgning
  • Design og projektering af mindre maskininstallationer
  • Referater og rapporter

Praktikperioden er 10-20 uger i foråret 2022, og du vil fysisk blive placeret sammen med vandressourceafdelingen i Aarhus.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling gennem god kontakt til kollegaer. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • På sidste semester af maskinmesteruddannelsen
  • Interesse for forsyningsbranchen
  • Udviklingsorienteret og problemløsende
  • Arbejder struktureret og interesseret med opgaver
  • Kan sætte kundens ønsker i fokus

For at lykkes i praktikken er det også vigtigt, at du er positiv, åben og udadvendt, indstillet på at arbejde med projekter af forskellig art både udenfor og på kontoret, og på den måde udvikle et netværk i branchen.

Der vil være mulighed for også at gennemføre bachelorprojekt.

Velkommen til vores Vand-division

I Rambøll har vi et globalt team med nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt infrastruktur.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.000 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.600 kollegaer, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste praktikant, og hvornår du kan starte.

Deadline: 27.10.2021. Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Århus N

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Århus N

    Here at the Product functions department, we are seeking a technically solid and focused individual to propel developing and maintaining functional Strategies and technology roadmap for all areas o..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4