Servicetekniker søges til international virksomhed – funktionsområde Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

KONE er en af de mest innovative virksomheder i verden og en af verdens førende virksomheder inden for produktion, installation, salg og servicering af elevatorer, rulletrapper og døre/porte. Hver dag bruger millioner af mennesker i hele verden vores elevatorer, rulletrapper og døre/porte i et stadig mere urbaniseret miljø. Vi ønsker at tilbyde de bedste "People Flow™ - løsninger" til dem, der bruger vores anlæg i bolig- og kontorbygninger, hoteller, hospitaler, indkøbscentre, og hvor der er offentlig transport. KONE er repræsenteret i mere end 60 lande verden over og beskæftiger i dag mere end 60.000 erfarne og motiverede medarbejdere, I Danmark er vi 225 medarbejdere. Hos KONE er medarbejderne den vigtigste kilde til fornyelse og skabelse af succes. Vi er under fortsat vækst og søger løbende nye medarbejdere, der har viljen og styrken til at udvikle deres faglige og personlige kompetencer i et levende og udfordrende miljø.

Læs mere på www.kone.com/jobs

Vil du udvikle dine faglige kvalifikationer i en anerkendt international virksomhed? KONE A/S er i rivende udvikling og søger en kvalitetsbevidst servicetekniker til vores ambitiøse vækstplan.

Vi søger

Vores team består af dygtige serviceteknikere som servicerer vores kunder, for at sikre smidig og sikker drift af kundernes udstyr. Vi søger en dynamisk, serviceminded og engageret servicetekniker til KONE i Aarhus. Du skal betjene vores kunder inden for servicering samt reparation af elevatorer.

  • Du brænder for kvalitetsarbejde udført med sikkerheden i højsædet.
  • Du betragter kundernes tilfredshed som din succes.
  • Du er fleksibel i forhold til dine opgaver, og har en positiv tilgang til forandring.
  • Du deler viden og behandler andre med respekt.

Færdigheder, uddannelse og erfaring

Den succesfulde ansøger er en stærk kommunikator og en fleksibel holdspiller, der nyder samarbejdet med kollegaer og samarbejdspartnere på alle niveauer, og som stræber efter at overgå kundernes forventninger.

  • Du har en el-teknisk uddannelse, gerne elektromekaniker eller automatiktekniker.
  • Du kunne også være automekaniker, lastvognsmekaniker eller landbrugsmaskinsmed, med interesse og erfaring indenfor el.
  • Du har helst elevator 1 og elevator 2 (4A modul)
  • Du brænder for god service.
  • Du har et godt overblik og kan håndtere mange samtidige opgaver.

Vi tilbyder

Hos KONE er vi fokuseret på at skabe en innovativ og samarbejdsorienteret arbejdskultur, hvor vi værdsætter bidraget fra den enkelte. Medarbejderengagement er et centralt fokusområde for os, og vi tilskynder til deltagelse i udveksling af informationer og idéer.

Du tilbydes et spændende job i en afdeling i udvikling med gode kolleger. Du skal arbejde i et af vores teams med tæt kontakt til afdelingslederen. Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt og spændende job i en ofte hektisk, men positiv atmosfære.
  • Branchens stærkeste bagland, bestående af ingeniører og administration, som supplerer dig i det daglige.
  • Funktionærlignende ansættelsesvilkår.
  • Du bliver en del af en global virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder René Meinhardt Iversen på telefon nr. 22 70 31 07.

Ansøgningsfristen er den 10/8 2022.

Hos KONE er vores mission at forbedre flowet i byerne. Som verdensførende inden for elevator- og rulletrappebranchen leverer KONE elevatorer, rulletrapper, automatiske døre og porte samt service- og moderniseringsløsninger, der tilfører værdi til enhver bygnings livscyklus.

Med et mere effektivt People Flow® gør vi det sikkert, behageligt og trygt for mennesker at bevæge sig rundt i højere og mere intelligente bygninger. Sammen med vores partnere og kunder over hele verden er vi med til at forbedre livet i byerne. I 2020 havde KONE en årlig nettoomsætning på næsten 10 mia. euro og over 60.000 ansatte ved udgangen af året. KONE's B-aktier er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland.

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals

Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Læs mere på www.kone.com/careers.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Århus V
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Århus N

    Here at the Product functions department, we are seeking a technically solid and focused individual to propel developing and maintaining functional Strategies and technology roadmap for all areas o..
    • Maskintekniker
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viby J

    Har du lyst til at prøve noget nyt og blive en del af et team på 36 dejlige kollegaer, som hver dag arbejder selvstændigt med at foretage eftersyn på gaskedler og udføre reparationer i de danske hj..
    • Maskintekniker
    • Viby J
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 - Jord og Kloak søger en erfaren maskinfører til fast kørsel af nyere Volvo L60H. Primært arbejdsplads vil være i Aalborg og omegn, hvor du kommer til at indgå i et team af..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0