Rekrutteringsfirma

Rejsemontør til [xxxxx], Bælum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bælum

Rejsemontør til C.F. Nielsen A/S, Bælum


Hos C.F Nielsen i Bælum har vi travlt og vi søger derfor en kollega til vores team, der løser spændende opgaver hos vores kunder i både Europa, Australien, Chile, Kenya og andre spændende steder i verden. Har du stor teknisk indsigt og forståelse – og brænder du for alsidige opgaver, hvor netop dine håndværksmæssige kvaliteter er i højsædet? Så er det dig, vi søger til et spændende job hos C.F. Nielsen, som leverer kundetilpassede produktionsanlæg - primært til eksport.


Rejsemontør til C.F. Nielsen A/S, Bælum

Jobbet
Da vi har travlt og har stor fokus på vækst, søger vi endnu en rejsemontør til vores i forvejen kompetente team. Du vil indgå i vores montageafdeling bestående af 3 erfarne montører og en værkfører, der til daglig arbejder med mange forskellige opgaver både her på fabrikken såvel som ude i verden. Blandt opgaverne kan bl.a. nævnes præmontage af maskiner, test af udstyr og råmateriale på eget testanlæg, installation, idriftsættelse, overdragelse af anlæg til slutkunden samt servicering af eksisterende anlæg.

Efter endt projektering af anlægget samt produktion af maskiner, har du den vigtigste rolle i forhold til at gøre det enkelte projekt til en succeshistorie. Når maskinerne er leveret hos kunden, rejser du ud, installerer, planlægger og gennemfører idriftsættelse af anlægget, samt underviser kundens operatører i brug og vedligehold af anlægget. Til sidst sikrer du en overdragelse af anlægget til kunden og rejser hjem med et underskrevet overdragelsesdokument i bagagen.

Hovedopgaver

  • Rådgivning af kundens ansatte samt bistand under mekanisk og elektrisk installation
  • Indkøring af anlæg samt optimering af briketkvalitet og anlæggets kapacitet
  • Servicering og optimering af anlæg hos eksisterende kunder
  • Montage af briketpressere og andre maskiner hos C.F. Nielsen
  • Deltagelse i testproduktion på vores testpressere med nye typer biomasse, nyudviklede komponenter, etc.

Faglige kvalifikationer
Du er teknisk stærk, og du har en håndværksmæssig baggrund som eksempelvis maskinarbejder, smed, automekaniker, industrioperatør, elektriker med en mekanisk baggrund eller lignende. Du har erfaring som rejsemontør og trives i en omskiftelig hverdag. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med og evner inden for el-teknik, styringer, PLC-programmer osv. Du behersker engelsk i tale og skrift, tysk eller fransk vil blive betragtet som en fordel, men ikke et krav.

Personlige kompetencer
Du er selvkørende, og du trives med en bred kontaktflade. Du er løsningsorienteret og serviceminded, og du har en positiv og fleksibel indstilling. Du er selvstændig, ansvars- og kvalitetsbevidst, og du kan både give med- og modspil til kunder og kolleger.

Du tilbydes
Et alsidigt job, hvor du har stor indflydelse på projekternes gennemførelse, og du er C.F. Nielsens repræsentant ude i verden. I jobbets natur ligger selvfølgelig en stor mængde rejseaktivitet (ca. 75-145 dage om året), så fleksibilitet er en nødvendighed. Internt får du en bred kontaktflade, og eksternt får du kontakt til kunder og andre maskinleverandører. Når du ikke rejser, forventes det, at du møder ind på fabrikken i Bælum.

C.F. Nielsen er en innovativ virksomhed i vækst med nogle spændende produkter. Du får gode muligheder for faglig udvikling.

Omgangstonen er uformel og ligefrem og præget af gensidig respekt. Kulturen er, trods virksomhedens lange historie, præget af en pionerånd og vilje til at løfte i flok.

Du tilbydes løn efter gældende overenskomst, sundhedsforsikring, pension og ordnede arbejdsforhold - også når du er på farten.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. +45 30 85 12 94.

Om C.F. Nielsen A/S
C.F. Nielsen har eksisteret siden 1889 og har gennem årene udviklet sig fra støbejernproduktion og senere maskinfabrik til at være førende på markedet for mekaniske briketpressere. Virksomheden er specialiseret i at udvikle og producere kundetilpassede maskiner samt komplette briketteringsanlæg primært til træindustri-, landbrug og biomasseselskaber. Virksomheden har flere hundrede briketpressere i drift spredt over alle 5 kontinenter, 95% af virksomhedens salg går til eksport. De primære kundemålgrupper er træindustri- og biomasse-/energiselskaber.

Med hovedsæde i Bælum, ca. 30 km syd for Aalborg beskæftiger virksomheden ca. 30 medarbejdere inden for salg, teknik, produktion, montage, service og administration.

For yderligere information om C. F. Nielsen A/S se www.cfnielsen.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bælum.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Bælum
  • Onsdag den 13. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Bælum

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Bælum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Bælum over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0