ScanPeople søger industrioperatører til kraftigt vækstende produktion i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollegaer? Er du fuld af initiativ og engagement, og bliver du motiveret af ånden i et firma i kraftig vækst, så er et job som industrioperatør hos vores kunde i Ballerup en spændende mulighed for dig!

Virksomhedens produktionssite i Ballerup er ansvarligt for produktionen af keramiske membraner til vandbehandling. Du vil indgå i et produktionsteam som producerer membraner via specialiserede maskiner. Produktionen beskæftiger ca. 30 medarbejdere i dag, og vil i løbet af 2019 gennemgå stor vækst. Virksomheden fokuserer kontinuerligt på at udvikle og forbedre deres måde at producere på - derfor søges der efter nye og dygtige medarbejdere.

Om jobbet: Dine arbejdsopgaver som operatør vil være varierende, hvor din vigtigste funktion er at betjene produktionsudstyret, at sikre at produktionen kører gnidningsfrit samt sørge for, at produkterne lever op til kvalitetskravene. Mange af opgaverne løses i teams, hvor kollegialt sammenhold og godt humør er i centrum. Du får dog også selvstændigt ansvar for at løse egne opgaver. Virksomheden lægger vægt på udvikling af deres medarbejdere og giver dem løbende de faglige kvalifikationer, som kræves i deres specifikke produktion.

Din profil:

  • Du er uddannet håndværker eller industrioperatør.
  • Du har gerne erfaring med at arbejde i en produktion.
  • Du tager ansvar og er yderst bevidst om kvaliteten i dit arbejde.
  • Du er klar til løbende at tilegne dig nye færdigheder, og til at håndtere udfordringer samt forandringer, som ligger foran dig.
  • Du har en positiv indstilling og lysten til at løse opgaver i fællesskab med kollegaer, da samarbejde i produktionen er utrolig vigtigt.
  • Du har flair for teknik og IT.

Virksomheden tilbyder:

  • En afvekslende og alsidig hverdag i et uformelt produktionsmiljø.
  • En lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.
  • Pensionsordning.
  • En spændende fremtid med vækst og gode oplevelser, sammen med kompetente kollegaer.
  • Opstart hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist:Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning: Finder du ovenstående lige så spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus Madsen eller Cheyenne Lundin på 43 31 00 71.

Søg jobbet her:

http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10800

OBS: Hvis du allerede har registreret dig via vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 10800 for at søge jobbet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om ScanPeople:ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale inden for Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Yderligere information findes på http://www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.

Hvis dette job ikke er det rette for dig, opfordres du til at følge os på LinkedIn og Facebook, hvor du løbende holdes opdateret omkring alle vores åbne stillinger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Ballerup
  • Onsdag den 13. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 4