Alsidig IT-servicetekniker til [xxxxx] Mobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du passioneret omkring bæredygtig transport, og er du klar til nye muligheder som IT-servicetekniker? Så er du måske den, vi leder efter!

Vi leder lige nu efter en medarbejder, som brænder for at servicere Storkøbenhavns kritiske infrastruktur. Du vil blive en del af vores højt specialiserede og dedikerede vedligeholdelsesteam på 15 medarbejdere, med ansvar for at vedligeholde det nye IT-baserede CBTC-signalsystem (Communication-Based Train Control).

I denne stilling vil du indgå i en rådighedsvagt i en fast turnus, og du vil blive vores 6. mand i vagtteamet, hvor du vil arbejde med drift af S-banen ved bl.a. at løse akut fejlretning og vedligeholdelsesopgaver, samt support til kunder og leverandører. Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med teamet omkring S-baneprojektet, som er ansvarlig for installation og idriftsættelse af det nye CBTC-system.

Dit primære arbejdsområde er København. Du vil naturligvis blive oplært og må derfor også påregne intern uddannelse i arbejdstiden og en oplæringsperiode før indgåelse i rådighedsvagten.


Kvalifikationer


  • Vi forestiller os du har en baggrund som datatekniker, elektronisk fagtekniker, elektroingeniør, IT-ingeniør, programmør, systemudvikler, IT-konsulent, IT-supporter, IT-teknolog, elektronikteknolog eller tilsvarende
  • Du er udadvendt og vant til at indgå i konstruktiv dialog med mange forskellige aktører
  • Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har baneteknisk erfaring og indsigt i de specielle krav, som denne branche stiller
  • Du har eventuelt PLC-kendskab og gerne erfaring med netværksopsætning
  • Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale samt evt. har kendskab til tysk
  • Du har mod på at undervise vores kunde 3-4 gange om året
  • Endelig har du kørekort til bil og kan stille egen bil til rådighed, som afregnes efter statens takst


Vi tilbyder dig

Et spændende job i et internationalt miljø med gode udviklingsmuligheder. Vi stræber kontinuerligt efter at styrke vores markedsposition, og vi søger derfor de dygtigste medarbejdere, der vil være en del af en dynamisk organisation, som tilbyder unikke muligheder til sine medarbejdere. Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel, og tilbyder mange medarbejdergoder såsom sundhedssikring og træningsfaciliteter. Vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold, hvor du kan arbejde hjemmefra et par dage om ugen. Vores kontor ligger i Ballerup.

I din ansættelse vil du blive tilbudt oplæring i vores systemer gennem din onboarding, så du kan føle dig klædt på til opgaverne. Der vil blive tilknyttet en fast mentor, og så står hele teamet til rådighed, da vi er hinandens sparringspartnere i det daglige.

Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Siemens har et skarpt fokus på bl.a. energieffektivitet og elektrificeringen i et voksende marked. Vi rådgiver og vejleder om energieffektivitet, elektrificeringen, bæredygtighed og kundernes vej mod CO2-neutralitet via investering i ny teknologi.


Siemens Mobility


Hos Siemens Mobility leverer vi transport- og logistikløsninger for at sikre en pålidelig og bæredygtig infrastruktur. Løsninger, der kan håndtere udfordringerne fra stigende trafik i større byer og lufthavne som en konsekvens af den stigende urbanisering.

Vi er aktive inden for transportsektoren og beskæftiger os blandt andet med rullende materiel til jernbaner - fra højhastighedstog over regionaltog, lokomotiver, S-tog, letbaner og metrosystemer. Herudover beskæftiger vi os med kørestrøm til elektrificering samt sikkerhedstekniske løsninger til jernbaner.

Siemens i Danmark bidrager til at elektrificere, automatisere og digitalisere
vores samfund - med fokus på bæredygtige produkter og løsninger. Du kan læse mere om hvordan Siemens støtter og har indflydelse på at opnå FN’s 17 verdensmål (SDG’er), som kan ændre verden: https://new.Siemens.com/dk/da/virksomhedsoplysninger/baeredygtighed.html

Er du interesseret?

Så ser vi frem til at modtage CV og ansøgning fra dig. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Team Lead Morten Nielsen på tel: +45 2123 9139. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Talent Acquisition Partner Sofie Sleiborg på [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Hvidovre

    Bliv industri- og spuleoperatør hos SydSlam- En del af SERWENTVi har travlt og søger derfor en industri- og spuleoperatør til København - er det dig?Erfaring er en fordel, men ikke et..
    • Maskintekniker
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Maskintekniker i Greve

    Vi søger en dygtig maskinfører til en gravemaskine på gummihjul, til opgaver på hele Sjælland. Har du erfaring med kørsel af maskiner og tager du gerne arbejdshandsken på og giver en hånd med, så h..
    • Maskintekniker
    • Greve
    Få mere info
  • Maskintekniker i Storkøbenhavn

    Er du klar til at tage næste skridt i din karriere og arbejde i en virksomhed, der er førende inden for sin branche? Er du dygtig til mekanisk montage og har en el-teknisk baggrund? Så er d..
    • Maskintekniker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
9. juli 2024 6
8. juli 2024 6
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 7
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 6
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4