Ejendomsservicetekniker til vedligehold og drift af skydebaner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Er du en erfaren medarbejder med interesse for teknik, arealpleje og brug af skydebaner? Så er du måske vores nye ejendomsservicetekniker på Sjælsø Skydebane.

Om os

Sjælsø Skydebaner er en moderne skydebane beliggende på Høvelte Kaserne. Vi har 5 skydebaner, herunder 3 selvmarkerende skydebaner og 2 pistolbaner. Vi er dedikerede til, at sikre en optimal drift og vedligeholdelse af vores baner og anlæg for at sikre en sikker og effektiv skydeoplevelse for vores brugere.

Hvorfor skal du vælge os:

Som ejendomsservicetekniker på Sjælsø Skydebaner får du rig mulighed for, at arbejde i et spændende og dynamisk miljø. Du vil være en del af et dedikeret team, der arbejder sammen om at sikre den daglige drift og vedligeholdelse af vores skydebaner. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Om stillingen

Du vil som ejendomsservicetekniker have ansvar for den almindelige vedligeholdelse og drift af vores skydebaner og anlæg. Dine opgaver vil omfatte fremstilling af skydeskiver og kampvognhejs, vedligeholdelse af materiel og grønne arealer samt tilsyn med de skydende enheder.

Du vil også have administrative opgaver såsom kontrol af støjportalen og støjmeldinger, miljørapportering samt bestillinger af materiel og skydeskiver.

Du skal være indstillet på, at der kan varsles overarbejde eller arbejde på en helligdag, i forbindelse med arrangementer.

Om dig

Som ideel kandidat til stillingen som ejendomsservicetekniker på Sjælsø Skydebane ønsker vi, at du er uddannet ejendomsservicetekniker og har erfaring med brug af skydebaner. Du er en initiativrig og selvstændig person, der trives med at samarbejde med andre. Du er ikke bange for, at tage fat og kan håndtere pressede situationer med ro og overblik. Din evne til at planlægge din hverdag effektivt er en vigtig egenskab i denne rolle.

Kørekort til kategori B, er en nødvendighed.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem rengørings rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Har du en uddannelse som lager- og logistikoperatør, vil basislønnen med svendebrev være på 26.081,55 kr. pr. måned. Er du ufaglært vil basislønnen være på 23.637,96 kr. pr. måned.

Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Kasernemester Niels Ørtoft Andersen på telefon 25415340 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2024. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart derefter.
Ansættelse pr. 1. marts 2024 eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vil alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Birkerød
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Maskinkonstruktør

    Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu mulighede..
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Præparationsoperatør til Aseptisk Produktion

    Vil du arbejde i renrumsmiljø og være en del af et team, der producerer injektioner til immunterapi? Har du erfaring med aseptisk produktion og hygiejnemonitorering?Hos ALK bliver du en del af .
    • Maskintekniker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Automation Engineering Manager at Novo Nordisk Eng...

    Automation Engineering Manager at Novo Nordisk EngineeringAre you excited about working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patients? Do you thr..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info
  • Senior Automation Engineers at Novo Nordisk Engine...

    Senior Automation Engineers at Novo Nordisk Engineering Are you excited about working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patients? Do you thriv..
    • Maskintekniker
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1