Rekrutteringsfirma

Faglærte automatikteknikere søges til aften- eller weekendhold hos Grundfos i Bjerringbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bjerringbro

Faglærte automatikteknikere søges til aften- eller weekendhold hos Grundfos i Bjerringbro


Er du uddannet automatiktekniker, og har du robotforståelse og erfaring med PLC? Er du løsningsorienteret, og har du fokus på kvalitet? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi muligvis jobbet til dig.


Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skyskraber, behandler og flytter spildevand og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over.

Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret, og du vil opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op. Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, som er med til at styrke arbejdsglæden og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Om jobbet

Vi søger 1 faglært automatiktekniker til vores weekend-nathold og 1 faglært automatiktekniker til vores aftenhold på Grundfos i Bjerringbro. Vi søger nye kollegaer til drift af en teknisk tung produktionslinje. Du vil indgå i et team, hvor driftsoptimering, omstilling af værktøjer, fejlfinding, problemløsning og daglig drift vil være i højsædet.

Der er tale om teknisk tunge stillinger i produktionen, og dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • PLC-programmering og -fejlfinding
  • Fejlfinding og problemløsning på robotter og komplicerede anlæg
  • Lasersvejsning og – skæring
  • Drift af automatisk linje

I samarbejde med dine øvrige kollegaer vil du være med til at sikre overholdelse af gældende kvalitetskrav samt sørge for, at kunderne får deres varer til tiden. Du vil kunne bruge din uddannelse i den daglige drift til at holde produktionsudstyret i gang.

Kvalifikationer

Du er uddannet automatikfagtekniker eller lignende. Du er teknisk stærk og har flair for og trives med at være udførende i, at produktionen holdes kørende, og at du i samarbejde med områdets teknikere sikrer, at maskinparken kører optimalt.

Derudover forventer vi følgende af dig:

  • Du har flere års erfaring med produktionsudstyr
  • Du har erfaring med drift af teknologisk udstyr, bl.a. robotter, hydrauliske presser og drejebænke
  • PLC på brugerniveau
  • IT-kundskaber på brugerniveau
  • Du taler, skriver og forstår dansk

Som person er du selvstændig, løsningsorienteret og omhyggelig. Du er serviceminded, da du arbejder for dine kolleger i resten af virksomheden. Du er bevidst om din rolle i virksomheden, og du kender vigtigheden af det arbejde, som du udfører. Du er struktureret i din måde at arbejde på og har en stor kvalitets- og ordenssans. Du har et stort drive og er nysgerrig på at løse udfordringer på højt fagligt niveau, og du giver dig gerne i kast med alle typer af opgaver.

Derudover har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer, som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på din viden samt dine kolleger i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer og samtidig søger at lære nye områder grundigt at kende, hvor du med dine faglige kompetencer kan gøre en forskel.

Yderligere information

Arbejdstiden for weekend-nathold: fredage kl. 21.30 - lørdage 10.00 og lørdage kl. 22.30 - søndage 11.00
Arbejdstider for aftenhold: mandag – fredag 15.00 – 23.00

JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevante bilag via Søg stilling nedenfor.
Send gerne din ansøgning snarest, da samtaler afholdes løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93.

Om Grundfos
Grundfos er en global virksomhed, der opererer i mere end 55 forskellige lande og på tværs af mange forskellige kulturer, traditioner, love og regler. Vi er en virksomhed med stærke værdier, høje etiske principper og et ry for ærlighed og integritet.
Vores værdier beskriver hvem vi er, og hvad der gør os specielle. De forener os på tværs af virksomheder, og guider os i vores daglige arbejde. De seks værdier er bæredygtighed, åben og troværdig, mennesker i fokus, uafhængig, partnerskab og utrætteligt ambitiøs.
Grundfos er verdens førende pumpeproducent med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder. Vi tror på, at vi hver dag har mulighed for at løse nogle af verdens mest presserende problemer indenfor energi og vand - det er kernen i vores måde at drive vores forretning på. Hver dag gør vi en stor indsats for at tage hensyn til vores medarbejdere, vores planet og vores virksomhed.
Hos os bliver du en del af et større formål. Dit bidrag består af de beslutninger, du tager, hvad end det er inden for produktion, SCM, marketing, finans, IT, salg, service eller forskning og udvikling.
For mere information, besøg venligst www.grundfos.com




Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bjerringbro.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Bjerringbro
  • Fredag den 06. november 2020

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Bjerringbro

    Vil du være med til at sikre en sikker og effektiv drift som Nutrimins nye produktionsoperatør? Vi søger lige nu engagerede produktions operatører til weekendhold på både dag- og natskift. .
    • Maskintekniker
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Industritekniker søges til Skanderborg

    Vi i [xxxxx] Construction, søger på vegne af vores samarbejdspartner en erfaren indutritekniker eller maskinarbejder til et projekt i Skanderborg.ArbejdsopgaverArbejdsopgaverProgrammering i IGF og..
    • Maskintekniker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Ventilations montør

    VentilationsmontørEr du en dygtig og selvstændig ventilationsmontør, og leder du efter nye muligheder? Så er dette måske noget for dig.Vi søger lige nu erfarne og kvalitetsorienterede ventilationsm..
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info
  • Operatør til metalvirksomhed, Aftenhold ved Århus

    Om Jobbet: Om Jobbet:For vores kunde, en metalvirksomhed syd for Århus, søger vi en operatør spåntagende bearbejdning og betjening af maskiner. Stillingen er på aftenhold.Virksomheden ligger vægt p..
    • Maskintekniker
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Bjerringbro

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Bjerringbro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Bjerringbro over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1