Rekrutteringsfirma

Faglært automatiktekniker søges til fast nathold hos Grundfos i Bjerringbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bjerringbro

Faglært automatiktekniker søges til fast nathold hos Grundfos i Bjerringbro


Er du uddannet automatiktekniker og har du robotforståelse og erfaring med PLC? Er du løsningsorienteret og har du fokus på kvalitet? Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi muligvis jobbet til dig


Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter indenfor vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger, bidrager til global bæredygtighed om forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skyskraber, behandler og flytter spildevand og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over.

Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret. Du vil derfor opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op. Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder og der tilbydes en lang række personalegoder, som er med til at styrke arbejdsglæden og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Om jobbet
Vi søger en faglært automatiktekniker til vores faste nathold på Grundfos i Bjerringbro. Du vil indgå i et team, hvor fejlfinding, problemløsning, driftsoptimering og daglig drift vil være i højsædet. Teamet består i dag af 23 kollegaer som dækker alt produktionssupporten med fokus på vedligehold og eliminering af tekniske problemer med hurtig respons og kvalitet.

Arbejdstiden for nathold: Søndag - fredag kl. 22.45-06.45

Kvalifikationer
Din baggrund kan være automatiktekniker, el-tekniker eller lignende. Du er teknisk stærk og har flair for og trives med at være udførende i, at produktionen holdes kørende. Du sikrer i samarbejde med områdets teknikere sikrer, at vores højt automatiserede produktionsanlæg kører optimalt. Herudover har du grundig viden og erfaring med robotstyring og PLC samt kan kommunikere på engelsk.

Som person er du selvstændig, løsningsorienteret og omhyggelig. Du er serviceminded, da du arbejder for dine kolleger i resten af virksomheden. Du er bevidst om din rolle i virksomheden og du kender vigtigheden af det arbejde som du udfører. Du er struktureret i din måde, at arbejde på og har en stor kvalitets- og ordenssans. Du har et stort drive og er nysgerrig på, at løse udfordringer på højt fagligt niveau og du giver dig gerne i kast med alle typer af opgaver.

Derudover har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på din viden samt dine kolleger i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer og samtidig søger at lære nye områder grundigt at kende, hvor du med dine faglige kompetencer kan gøre en forskel.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte JKS:

Chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94 eller Chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på +45 30 85 12 93

Skulle du have specifikke tekniske spørgsmål omkring stillingen, er du også velkommen til at kontakte Jan Sand, Maintenance Manager, Grundfos: Mobil: +4540429748.

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og tager stillingen ned, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Om Grundfos
Grundfos er en global virksomhed, der opererer i mere end 55 forskellige lande og på tværs af mange forskellige kulturer, traditioner, love og regler. Vi er en virksomhed med stærke værdier, høje etiske principper og et ry for ærlighed og integritet.
Vores værdier beskriver hvem vi er og hvad der gør os specielle. De forener os på tværs af virksomheder og guider os i vores daglige arbejde. De seks værdier er bæredygtighed, åben og troværdig, mennesker i fokus, uafhængig, partnerskab og utrætteligt ambitiøs.
Grundfos er verdens førende pumpeproducent med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder. Vi tror på, at vi hver dag har mulighed for at løse nogle af verdens mest presserende problemer indenfor energi og vand - det er kernen i vores måde at drive vores forretning på. Hver dag gør vi en stor indsats for at tage hensyn til vores medarbejdere, vores planet og vores virksomhed.
Hos os bliver du en del af et større formål. Dit bidrag består af de beslutninger, du tager, hvad end det er inden for produktion, SCM, marketing, finans, IT, salg, service eller forskning og udvikling.
For mere information, besøg venligst
www.grundfos.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bjerringbro.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Bjerringbro
  • Lørdag den 11. september 2021

Lignende jobs

  • Maskinkonstruktør til JW Industri - Ikast

    JW Industri A/S er en avanceret, fleksibel og ansvarlig stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Virksomheden producerer, servicerer og udvikler special-, delmaskiner,.
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Vil du være en del af et teknisk og fagligt stærkt team, og sætter du en ære i præcision og nøjagtighed? Trives du med faglige udfordringer, og har du lyst til at arbejde med kalibrering og LF/DC? .
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Automation Engineer

    Do you want to use your technical knowledge to work with complex systems related to hydrogen production plants (water electrolysis)? Do you have the motivation and ambition to make the world a bett..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Ventilations montør

    Ventilationsmontør til Jylland og Sjælland Er du en dygtig og selvstændig ventilationsmontør på udkig efter nye muligheder? Så kan dette være noget for dig.Vi søger i øjeblikket erfarne og kvalitet..
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Bjerringbro

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Bjerringbro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Bjerringbro over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1