Rekrutteringsfirma

operatør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bjerringbro

For vores kunde Implast beliggende i Bjerringbro søger Randstad en operatør til deres daghold. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du i den første periode er ansat gennem Randstad og efterfølgende bliver fastansat hos virksomheden

Om Implast


Implast er en del af Nobia Danmark og forsyner de nordiske Nobia-køkkenenheder med kundespecifikke bordpladeløsninger. På fabrikken i Bjerringbro er de ca. 130 dedikerede medarbejdere, og de er blandt Skandinaviens største producenter af bordplader til køkken og bad.

Arbejdsopgaver


Du bliver en del af teamet, der betjener varmepressen. Denne station har mange forskellige funktioner, og dermed vil du få en varierende mængde opgaver.
I overskrifter kan følgende nævnes:
-Pudse og klargøre spånpladerne
-Sikre pladerne i maskinen
-Håndtere varmepressen
-Afhente materialer på truck

Hos Implast løfter man i flok og hjælper hinanden på kryds og tværs af afdelinger og stationer, og dermed kan der også på sigt blive tale om flere og nye opgaver, der både kan udvikle dig fagligt og personligt.

Din profil


Det vigtigste for os er, at du har den rette holdning og indstilling til arbejdet. Du ser dig selv som en holdspiller, der altid er villig til at give en ekstra hånd med. Du trives i et dynamisk og humoristisk arbejdsmiljø, hvor det at have det sjovt og være sociale sammen er en del af hverdagen.
Vi forestiller os, at du har en interesse for håndværk og teknik. Måske roder du med maskiner, biler eller lignende i din fritid og har dermed en god forståelse for brugen af værktøj.
Med andre ord er din baggrund ikke så vigtig, men det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med LEAN.
Et truck certifikat er dog et krav for at kunne besidde denne stilling.

Vi tilbyder


Du bliver en del af en spændende og aktiv arbejdsplads, hvor der er fokus på medarbejdernes sikkerhed og trivsel. De første 6 uger vil du få en grundig oplæring, hvor du bliver sat ind i opgaverne, maskinerne og materialerne. Efter de 6 uger bliver du en del af Implasts meget attraktive bonusordning.
Udover en god grundløn og bonus vil du få 7 % i fritvalgskonto, pensionsordning samt gode kantineforhold, hvor man kan købe både kold, lun og varm mad. De har massageordning og en personaleforening, der sørger for diverse arrangementer for at styrke det sociale sammenhold.
Arbejdstiderne på dagholdet er man. – tors. 06.40-14.50 og fredag 06.40-14.20

Ansøg


Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende os dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Anne Marie Staghøj på tlf. 61959231.
Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bjerringbro.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Bjerringbro

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Ikast

    service tekniker til telefonsupport i ikast området.Vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor der arbejdes professionelt og humøret er højt, så har du nu muligheden.Jobbet:Som servicetekn..
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Vil du være en del af et teknisk og fagligt stærkt team, og sætter du en ære i præcision og nøjagtighed? Trives du med faglige udfordringer, og har du erfaring med eller interesse for kalibrering o..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Do you want to use your technical knowledge to work with complex systems related to hydrogen production plants (water electrolysis)? Do you have the motivation and ambition to make the world a bett..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ikast

    VentilationsmontørEr du en dygtig og selvstændig ventilationsmontør, og leder du efter nye muligheder? Så er dette måske noget for dig.Vi søger lige nu erfarne og kvalitetsorienterede ventilationsm..
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Bjerringbro

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Bjerringbro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Bjerringbro over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
30. juli 2024 1
29. juli 2024 1
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1