Ingeniør, maskinmester eller lignende til Design af fremtidens fjernvarmenet ved AffaldVarme Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Brænder du for at fordybe dig i fjernvarmens teknik og se planer blive til virkelighed? Vil du sætte et reelt præg på den grønne omstilling ved at udvikle bæredygtig varmeforsyning i et område, der konstant vokser? Så er du måske vores nye kollega til hydrauliske beregninger i Design & Byggemodning.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For afdelingen Design & Byggemodning betyder det, at vi skal sikre kapacitet til fremtidens varme behov og samtidig bidrage med innovative løsninger til den grønne omstilling.
Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med vores team på 5 dygtige eksperter, har lyst til at sikre kapaciteten i vores 2.300km fjernvarmeledninger - nu og i fremtiden. Du får direkte reference til lederen for Design & Byggemodning og bliver en naturlig del af vores fællesskab med løbende stærk faglig sparring og tværfagligt samarbejde i organisationen.

Dine opgaver og succeskriterier
Dit ansvarsområde består af projekter relateret til hydrauliske opgaver, hvor du beregner dimensioner og teknik for nye kunder i TERMIS, f.eks. ved by fortætning. Du har en forståelse for den samlede fjernvarmeforsyning, med et øget fokus på samspillet mellem kunden, distribution og produktion.

Du får ansvaret for et antal distributionsområder og sikrer, at der er kapacitet i infrastrukturen jævnfør de udbygningsplaner, der er i området samt vedligeholdelse af de hydrauliske modeller og planer for området.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:
  • Hydrauliske beregninger i programmet TERMIS.
  • Dimensionering af ledninger, både for renovering og udbygning af fjernvarmenet.
  • Udarbejde designgrundlag (ikke detail projektering) for bl.a. veksleranlæg, pumpeanlæg og andre bygværker i fjernvarmeinfrastrukturen.
  • Stille styringsparametre til rådighed for Drift.
  • Løsning af løbende opgaver, som f.eks. kapacitet af ledningsnet, veksleranlæg og pumpestationer.
  • Brug af data fra kunder og SRO-systemer (system til styring og overvågning) til optimering af driften.
  • Dataanalyser til at lave varmeprognoser og hydrauliske modeller.

Alle hydrauliske beregninger udføres i TERMIS. På længere sigt er der behov for at sætte sig ind i nye programmer og arbejdsgange, f.eks. modellering af vores ledningsnet i realtid og Leanheat Network.

Din profil
Som person har du en stærk forretningsforståelse, som du udnytter til at lave analyser og beslutningsoplæg, der kan formidles bredt i organisationen. Du formår at forstå de enkelte detaljer og samtidig se, hvordan detaljerne indgår i helheden. Det er afgørende, at du er teknisk og fagligt på et niveau, hvor du kan overskue komplicerede hydrauliske sammenhænge og finde effektive løsninger. Da du vil få en stor kontaktflade, er det afgørende, at du mestrer at skabe relationer på tværs og trives i en opsøgende rolle.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • En relevant teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende
  • Gerne 3-5 års erfaring fra fjernvarme- og/eller energisektoren
  • Erfaren IT bruger og kan nemt sætte dig ind i nye beregnings programmer
  • Erfaring med brug af hydraulisk analyse programmer, fx TERMIS
  • Med fordel erfaring med eller viden om varmepumper, fjernkøling og overskudsvarme i fjernvarmesystemer

Vi er villige til at lære dig op, så det vigtigste er, at du har interessen i at lære om fjernvarme og forsyning.

AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 8. juli 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager jobannoncen ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Du er velkommen til at kontakte teamleder for Design & Nyanlæg, Ole Jakobsen på 4185 7118, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. september 2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 2 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Ansøg
Stillinger hos AffaldVarme Aarhus skal søges online. Klik på linket og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brabrand
  • Torsdag den 08. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1