Andelsboligforening søger ejendomsassistent/gårdmand M/K

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

A/B Veksøhuse er en andelsboligforening beliggende på Veksøvej/Frederikssundsvej i Brønshøj.

Foreningen har 250 andelshavere og heraf er der 8 butikker.

Vi søger en mødestabil, servicemindet og selvstændig person med ren straffeattest, som kan passe ind i teamet med vores 2 øvrige medarbejdere. Den daglige drift af ejendommen varetages i samarbejde med andelsboligforeningens bestyrelse, men der er tale om et job med stor frihed under ansvar, og vi har derfor forventninger om en medarbejder, der har gode samarbejdsevner og samtidig kan tilrettelægge egen arbejdsdag.

Stillingen er på 30 t/u. Arbejdstiden kan aftales.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i rengøring af trappeopgange og foreningens fællesvaskeri samt bestyrelseskontor og køkken/toiletfaciliteter for bestyrelse og håndværkere.

Derudover vil der være øvrige opgaver som bl.a. hjælp til pasning af grønne områder og gårdarealer i samarbejde med de øvrige ansatte.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til – og interesse i – pasning af grønne områder, herunder beskæring af træer og buske, græsslåning, fjernelse af ukrudt m.v.

Hjælp med snerydning/saltning kan forekomme i vinterhalvåret. Derfor vil ansøgere med forholdsvis kort transporttid blive foretrukket til stillingen.

Hvis du kan se dig selv i stillingen, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du kan enten sende den pr. mail til bestyrelsen [email protected] mærket ”ansøgning til stilling” i emnefeltet eller møde personligt op og udfylde en ansøgningsblanket på ejendomskontoret, Veksøvej 15, kld. alle hverdage i kontortiden kl. 12.00 – 12.30.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte varmemester Thomas Seegen eller dennes stedfortræder på tlf. 38 60 39 36 eller ved personligt fremmøde på ejendomskontoret i ovenstående tidsrum.

Ansøgningsfrist: 20. september 2019 kl. 12.30

Tiltrædelse: 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt herefter.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale.

Andelshavere og beboere i A/B Veksøhuse kan ikke komme i betragtning til stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brønshøj
  • Fredag den 20. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Brønshøj over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. september 2024 1