Teknisk medarbejder - Deltid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Mangler du et bi-job ved siden af studierne? Er du gået på efterløn eller pension, men savner at arbejde nogle timer om ugen? Har du hænderne skruet rigtig på og en god teknisk forståelse? Så er du den nye tekniske medarbejder vi står og mangler til at assistere med små opgaver på værkstedet i Egå. Du vil få 15 service tekniker kollegaer og referere ind til Servicechefen.

Jobbet: Vi er på jagt efter en medarbejder der kan assistere med service og renovering på kompressor maskiner i Egå.

Arbejdet kræver:

  • Teknisk indsigt og forståelse af hvordan kompressor virker
  • Omhyggelighed – for at sikre alt bliver sat sammen korrekt
  • Hænderne skruet rigtigt på og god praktisk erfaring med at skille ad og skrue sammen
  • God fysik, da det er større maskiner der skal serviceres på
  • Rapportering på computer

Erfaring: Vi forestiller os, at du er ved at uddanne dig som maskinmester/tekniker/mekaniker eller at du evt. er på efterløn/pension og tidligere har arbejdet som mekaniker, installationssmed, elektriker eller lignende og savner et deltids job.

Arbejdstid: Arbejdstiden vil være varierende, da det afhænger meget af hvilke maskiner, der kommer til værkstedet som skal serviceres, men det er forventet at være 10-25 timer om ugen. Det vil ikke være faste arbejds tidspunkter, men du skal kunne tilkaldes når arbejdet er der og opgaverne skal derefter være løst indenfor et par dage.

Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads i vækst, med gode kollegaer på tværs af landet. Ikke to dage vil være ens, men vi hjælpes alle ad for at sikre kunderne er tilfredse.

Ansøgning og spørgsmål: kan rettes til Servicechefen, Carsten Sørensen på tlf. 20 20 58 15. Send din ansøgning til HR Manager Luise Jespersen på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Firmaprofil

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi Danmarks største producent af trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi, ligesom vi brænder for at finde den bedste løsning for vores kunder. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle løsninger, der er tilpasset vores kunders behov - hvad enten det gælder service eller investering i nye løsninger.

RENO beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores hovedkontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. For mere information om virksomheden, besøg www.reno.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Egå
  • Fredag den 25. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Egå over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
20. september 2024 1
19. september 2024 1