Operatør til Pårup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Engesvang

Har du interesse og flair for produktion? Er du en hurtig opfattende teamplayer?

Netop nu søger Air Liquide en Operatører til vores site i Pårup (Ikast/Brande kommune), som kommer til at blive en del af et team på 15 personer, hvor samarbejde og positiv attitude er i fokus! Som Operatør, er du ansvarlig for at kontrollere, forberede og påfylde gasflasker og efterleve Air Liquides og vore kunders høje kvalitets-og sikkerhedskrav.

Klar til din næste udfordring? Send din ansøgning allerede i dag!

Hvorfor blive en del af os?

Vi tilbyder dig en stilling i et firma, der forstår, at når du vokser, vokser vi sammen. Vores succes bygger på engagerede og glade medarbejdere, og vi sikrer derfor jobsikkerhed og balance i arbejdslivet.

Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og services til industrien, fødevare- og sundhedssektoren. Vi er en anerkendt organisation, som siden vores start i 1902 er vokset til i dag at være repræsenteret i 78 lande med ca. 64.500 medarbejdere og mere end 3.8 millioner kunder og patienter. Gennem vores bæredygtige initiativer vil vi fortsat sikre væksten i et samfund med mindre CO2, med en transformation til en ren og bæredygtig industri.

Din mission og hvordan du vil bidrage?

Som operatør, er du ansvarlig for at kontrollere, forberede og påfylde gasflasker og efterleve Air Liquides og vore kunders høje kvalitets-og sikkerhedskrav. Eftersom Air liquide producerer og fylder medicinske og fødevare gasser er du som operatør meget omhyggelig og sikrer at håndtering og dokumentering af produkterne bearbejdes i henhold til vores definerede processer.

I Air Liquide er kunden i centrum og det indebærer at du er omhyggelig med at kontrollerer det vi producerer, således at alle kundernes bestillinger pakkes korrekt og leveres til aftalt tid. I dit job indgår det også at køre truck ved lager- og transport håndtering. Her samarbejder du med vores chauffører, for at lastning kan ske på en sikker og effektivt måde.

Som operatør er du en problemløser, som ved behov medvirker til at sikre at fyldestationen altid fremstår pæn og ryddelig.

Hvem er du?

I Air Liquide kommer sikkerheden altid først, derfor er det et krav at du deler denne tankegang og, at du er proaktiv i din sikkerhedstænkning. Du har måske nogle års erfaring eller fra et produktionsmiljø. Har du truck certifikat regnes det som en fordel. Du taler og forstår dansk og har en god forståelse af engelsk.

Du er en ansvarlig person som ikke kan lide at sidde stille, og du sætter en ære i, at levere et godt resultat, både alene og sammen med dine kolleger. Derudover arbejder du struktureret og du formår at give den en ekstra skalle, for at levere gode resultater også i hektiske perioder. Som person er du en hurtigt tænkende og fleksibel holdspiller som kan lide, at lære nye opgaver.

Jobbet kan være fysisk krævende, men det er også et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. Vi stiller ingen krav til at du har erfaring med at arbejde med gas, i det vi sikrer, at give dig en grundig uddannelse på stedet.

Additional information
Placeringen for denne stilling er i Pårup, og du vil rapportere til Site Manager, Eske Simonsen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Eske Simonsen, tlf. +45 23403920.

Indsend venligst din ansøgning senest 22 maj. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Engesvang.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Engesvang
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker (studiejob) i Sunds

    Studieprojekt - MaskinmesterstuderendeEt godt hold med ambitiøse mål I Kyocera Unimerco forholder vi os til globaliseringens udfordringer og muligheder ved hele tiden at tilpasse os. For at s..
    • Maskintekniker
    • Sunds
    Få mere info
  • Maskintekniker i Engesvang

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Engesvang
    Få mere info
  • Maskintekniker i Vildbjerg

    CNC industrioperatør søges for Blücher Metal i Vildbjerg med opstart hurtigst muligt.Vi kan tilbyde dig et spændende job i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som værner om et godt arbejdsmiljø..
    • Maskintekniker
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Lemvig

    smed/svejserFor vores kunde Eurocon Industriservice, beliggende i Holstebro, søger [xxxxx] en smed/montør, der primært kommer til at arbejde på Cheminova i Harboøre. Der er tale om et Try & .
    • Maskintekniker
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Engesvang

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Engesvang over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Engesvang over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1