VIKING søger servicetekniker til evakueringssystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

JOIN VIKING - and save lives for a living


VIKING Life-Saving Equipment A/S lever af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Vær med til at redde liv
Vi søger en servicetekniker med lyst og kompetencer til at indgå i vores Global MES Service-afdeling. MES står for Marine Evacuation System og afdelingen har har det overordnede ansvar for at servicere evakueringssystemer til færger, krydstogtskibe og søværn i hele verden. Vi er ansvarlige for uddannelse og træning af vores autoriserede serviceteknikere samt at implementere løbende produktforbedringer. VIKING hæver konstant barren for sikkerhed, og du får en vigtig rolle ikke kun med at sikre, men også forbedre, kvaliteten af VIKING’s processer.

Med reference til vores Global Service Manager bliver du en del af et velfungerende team bestående af syv kompetente kolleger, der alle motiveres af VIKING mission om at beskytte og redde liv.

Primære opgaver

  • Installation af evakueringssystemer
  • Undervisning af teknikere med henblik på certificering
  • Kommunikation og sparring med netværket af globale teknikere
  • Overlevering af systemrelateret viden til produktansvarlig

Din profil
Den ideelle person trives med rejseaktivitet og motiveres af tekniske arbejdsområder med opgaver indenfor planlægning og koordinering af installeringsprojekter samt varetagelse af disse.

Din baggrund kan være maskinarbejder, smed, maskinmester, rejsemontør eller lignende. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Arbejdsmæssigt skal du forventet en selvstændig stilling, da du kommer til at varetage opgaver ”on site” på servicestationer, skibe og værfter samt på vores kursuscenter i Tallinn, Estland. Under normale forhold må du årligt forvente 100 globale rejsedage.

Du er serviceminded af natur og udover at være løsningsorienteret, er du også fleksibel og omstillingsparat.

Derudover er følgende en fordel:

  • Erfaring med ovennævnte områder og gerne viden om stålkomponenter
  • Kan arbejde og kommunikere på alle niveauer i en organisation
  • Rejsevant og vant til planlægning af egne aktiviteter

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Geografisk bor du gerne i Esbjerg området - alternativt er du vant til at pendle dagligt til og fra job. Du får mulighed for at arbejde fra hjemmekontor, eksempelvis en dag om ugen.

Vi tilbyder
En selvstændig og udadvendt stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi giver plads til den enkelte, for alle bidrager med noget særligt. Vi investerer i vore medarbejdere og tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder i en international organisation.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Ansøgninger læses løbende, og vi anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV snarest. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt, og vi ser frem til at høre fra dig.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Esbjerg V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1