Rekrutteringsfirma

Servicetekniker - Urschel Nordic, Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

SAM søger til Urschel Nordic en faglig kompetent tekniker med baggrund indenfor metal eller el til et selvstændigt job som servicetekniker for kunder i Norden.

Du indgår i et mindre, aktivt salgs- og service team med base i Fredericia, hvor faglighed og stor selvstændighed i opgaveløsningen værdsættes. Du refererer til service organisationens europæiske center i England.

Opgaven:

  • Selvstændigt at planlægge og gennemføre servicebesøg hos Urshel’s nordiske kunder indenfor levnedsmiddelindustrien.
  • Opgaverne er i stort omfang mekanisk og i mindre omfang elektrisk fejlfinding, udskiftning af komponenter og efterfølgende idriftsætning.
  • De fleste opgaver kan planlægges i god tid hjemmefra, men der vil forekomme ad hoc opgaver.
  • Dertil forventes det, at den nye medarbejder i mindre omfang kan deltage i opstilling og idriftsætning af nye anlæg i Norden.
  • Messedeltagelse ca. en gang årligt.
  • Hvis du dertil har et lille salgsgen i dig, så vil det blive værdsat, hvis du kan sælge eller skabe interesse for servicekontrakter og salg af reservedele hos kunden.
  • I perioderne hjemme på kontoret i Fredericia vil opgaverne koncentrere sig om en effektiv planlægning af såvel besøg som reservedelsdisponering.


  • Selvstændigt at planlægge og gennemføre servicebesøg hos Urshel’s nordiske kunder indenfor levnedsmiddelindustrien.

    Opgaverne er i stort omfang mekanisk og i mindre omfang elektrisk fejlfinding, udskiftning af komponenter og efterfølgende idriftsætning.

    De fleste opgaver kan planlægges i god tid hjemmefra, men der vil forekomme ad hoc opgaver.

    Dertil forventes det, at den nye medarbejder i mindre omfang kan deltage i opstilling og idriftsætning af nye anlæg i Norden.

    Messedeltagelse ca. en gang årligt.

    Hvis du dertil har et lille salgsgen i dig, så vil det blive værdsat, hvis du kan sælge eller skabe interesse for servicekontrakter og salg af reservedele hos kunden.

    Du skal forvente en rejseaktivitet på 100-120 dage, afhængig af effektiviteten i planlægningen, men weekender er som hovedregel fri til familie m.v. Hovedparten af besøgene vil være med servicevogn a.h.t. medbragte reservedele, men det er klart, at det er nødvendigt ind imellem at flyve til fjernere destinationer, især i Nordnorge og Finland.

    Du selv:
    Har sandsynligvis en baggrund som tekniker indenfor maskinbranchen, metal eller el. Din uddannelse er ikke så afgørende, det er derimod din praktiske erfaring og interesse. Det er nødvendigt med nogle års praktisk erfaring som service tekniker/rejsemontør, hvor opgaverne har skullet løses med stor selvstændighed. Du kommunikerer klart på dansk og teknisk engelsk, både mundtligt og skriftligt. Du ser ikke rejseaktivitet i det beskrevne omfang som et problem for hverken du eller familien.

    Personligt er du karakteriseret ved faglig stolthed, evner at analysere en teknisk problemstilling og effektuere den hos kunden. Du er samvittighedsfuld og grundig og bliver trigget af at løse de tekniske udfordringer, kunden ikke selv har kunnet finde løsning på. Du trives i et udfordrende teknisk miljø. Og så har du naturlig respekt for andre mennesker med anden kultur og baggrund end vores danske.

    Henvendelse:
    Uddybende spørgsmål, så kontakt gerne Per Krenk.

    Urschel Laboratories, Inc. er førende i verden indenfor udvikling, produktion og salg af skærende maskineri til fødevarebranchen World Wide. De unikke patenterede skæreløsninger fra Urschel bliver anvendt overalt i USA og i mere end 100 lande af førende fødevareproducenter, og Urschel’s førende position i markedet understøttes af et veluddannet World Wide service & support team. Se mere på www.urschel.com. Urschel Nordic betjener fra kontoret i Fredericia kunder i Norden med salg og service.

    Urschel Laboratories, Inc. er førende i verden indenfor udvikling, produktion og salg af skærende maskineri til fødevarebranchen World Wide. De unikke patenterede skæreløsninger fra Urschel bliver anvendt overalt i USA og i mere end 100 lande af førende fødevareproducenter, og Urschel’s førende position i markedet understøttes af et veluddannet World Wide service & support team. Se mere på

    www.urschel.com

    Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

    Ansøg dette job


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Maskintekniker
    • Fredericia

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte maskinteknikere i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som maskinteknikere
    20. september 2024 7
    19. september 2024 7
    18. september 2024 7
    17. september 2024 7
    16. september 2024 7
    15. september 2024 7
    14. september 2024 7
    13. september 2024 7
    12. september 2024 7
    11. september 2024 9
    10. september 2024 9
    9. september 2024 9
    8. september 2024 9
    7. september 2024 9
    6. september 2024 9
    5. september 2024 9
    4. september 2024 9
    3. september 2024 9
    2. september 2024 8
    1. september 2024 9
    31. august 2024 9
    30. august 2024 9
    29. august 2024 9
    28. august 2024 9
    27. august 2024 8
    26. august 2024 8
    25. august 2024 8
    24. august 2024 8
    23. august 2024 8
    22. august 2024 8
    21. august 2024 7