Rekrutteringsfirma

mekanisk operatør til aftenhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af en virksomhed i Herlev søger Randstad vikarer inden for mekanisk montage til et vikariat på 2 måneder med henblik på fastansættelse for den rette. Vi tilbyder lærerige vikariater, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og med hurtig opstart.

Har du hænderne godt skruet på? Er du kvalitetsbevidst, og har du erfaring med montage eller tilsvarende? Så er det måske dig, vi leder efter.

Virksomheden producerer ultralydsapparater, og her bliver det din opgave at bygge dem op fra bunden ud fra en manual. Du henter de forskellige komponenter på virksomhedens lager. Det er vigtigt, at manualen følges nøje, og at der underskrives, hver gang du har gennemført et trin. Manualerne er både på dansk og engelsk, og derfor kræver jobbet, at du kan læse og forstå dansk og engelsk.

Når du har færdigbygget et ultralydsapparat, sendes det videre til et andet team, som tester og fejlfinder på apparaterne. Efterfølgende skal apparaterne i renrum og steriliseres, inden de sendes ud til virksomhedens kunder. Du kan nå at bygge 1-2 ultralydsapparater på en arbejdsdag.

For at trives i dette job vil det være en fordel, at du har en god fysik, da du skal montere forskellige dele på ultralydsapparaterne, og det indimellem kan betyde nogle særlige arbejdsstillinger.

Vi forestiller os, at


•Du har erfaring med montage fra en tidligere stilling
•Du trives med afvekslende opgaver
•Du er kvalitetsbevidst og grundig
•Du kan læse og forstå dansk og engelsk
•Du har en god fysik

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende for os. Du kan være ufaglært med erfaring i montage, elektronikoperatør, flymekaniker, automekaniker, montrice eller noget helt andet. Det er dog vigtigt, at du har erfaring med montage og har mod på en ny udfordring.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med mekanisk montage og eventuelt erfaring med at lodde.

Vi tilbyder


Først og fremmest mulighed for at komme ud og gøre en forskel i en virksomhed, som har brug for nye medarbejdere. En god onboarding sørger for, at du får udvidet dine kompetencer.
•Løn i henhold til overenskomst: 199,58 kr. i timen
Fritvalgskonto på 7 % og pension

Du får også


•Et vikariat i en virksomhed med et højt ambitionsniveau
•Mulighed for at arbejde selvstændigt samt udvikle dine kompetencer
•Gode kollegaer og et uformelt miljø i produktionen

Arbejdstid: Aftenhold, 4-dages uge. Mandag – torsdag 14.15-23.15

Ansøgning og kontakt:


Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side.
Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Holmberg på [email protected] eller 92921308

Da vi søger til snarlig tiltrædelse, behandler vi ansøgningerne, i takt med at vi modtager dem. Så er det dig, der skal med ombord hos denne spændende virksomhed, så send hurtigst muligt ansøgning og fyldestgørende CV.

Om Randstad:


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Maskinførere til Amager søgesVi søger engagerede maskinførere der trives med en aktiv hverdag og har øje for detaljerne. Så hvis du trives med at håndtere maskiner, er serviceminded og elsker udfor..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København S

    [xxxxx] Bygas har et ambitiøst mål om at levere 100% CO2-neutral bygas i 2025. Vi investerer massivt i nye anlæg og processer, og vi arbejder desuden med nye og Power-to-Gas-teknologier. Som vores .
    • Maskintekniker
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1