Alsidig servicetekniker søges til Eurofins Miljø Luft A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Firmabeskrivelse
Eurofins Miljø Luft A/S er Danmarks førende inden for målinger af støj, luftemissioner, arbejdsmiljø samt kontrol af tekniske anlæg. Vi er 25 ansatte (afdelinger i Galten og Rødovre) bestående af teknikere og kunderådgivere, som udfører målinger i hele Danmark, både i private boliger, på arbejdspladser og hos industrikunder. Eurofins Miljø Luft varetager det fulde forløb af en undersøgelse – fra indledende planlægning og rådgivning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til rapporterering af resultaterne.

Eurofins Miljø Luft A/S søger en alsidig og erfaren tekniker til kalibrerings- og reparationsopgaver på vores værksted i Galten ved Aarhus.

JobbeskrivelseBrænder du for at arbejde med mekanik, elektronik og måleudstyr? Så har vi en attraktiv stilling til dig!

Du vil blive en del af Eurofins afdeling for luftmålinger. Vi løser måleopgaver inden for hele luftområdet – lige fra emissionsmålinger på forbrændingsanlæg, til målinger af det kemiske arbejdsmiljø i industrien. Vores værksted sørger for, at vores måleudstyr altid er godt vedligeholdt og måler korrekt. Dine opgaver vil bestå i at kalibrere udstyr, udføre reparationer og deltage i afdelingens udviklingsopgaver, i vores bestræbelser på at blive endnu bedre. Herudover vil du deltage i værkstedets almindelige drift, med fokus på lagerstyring, indkøb og logistik.

Efter grundig oplæring, vil du få ansvaret for selvstændigt at kalibrere afdelingens mange typer måleudstyr. Udstyret anvendes af afdelingens udekørende teknikere over hele landet. Du vil få en bred kontaktflade til værkstedets interne kunder, i form af samarbejde med de udekørende teknikere, samt afdelings specialister inden for måleteknik.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

  • Uddannet automatiktekniker, maskinmester, elektronikfagtekniker eller anden allround tekniker
  • Faglig stærk inden for mekanik, el og elektronik
  • Erfaring med kalibrering og reparation af måleudstyr
  • IT på bruger+ niveau
  • Kendskab til Lean vil være en fordel

Din personlige profil

  • Du kan strukturere dit arbejde med stor selvstændighed
  • Du evner at samarbejde og servicere mange kolleger
  • Du har en høj ansvars- og kvalitetsbevidsthed
  • Du bevarer overblikket – også når det går stærkt
  • Du er lærenem og villig til at tilegne dig viden om måletekniske principper
  • Du bidrager til det gode arbejdsmiljø og behandler andre med respekt

Yderligere oplysninger

Vi tilbyder
En spændende stilling i en af verdens største laboratorievirksomheder, med rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige og gode kolleger, i et godt arbejdsmiljø præget af god stemning og en uformel omgangstone. Din hverdag vil være afvekslende, med en god blanding af rutine- og projektopgaver. Der vil være mulighed for at få øget ansvar på sigt, hvis du har lysten og evnerne.

Arbejdstid.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt (flexordning) mandag-fredag ml. kl. 06:00-18:00.

Arbejdssted
Smedeskovvej 38, 8464 Galten

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Peter Dyre Søller pr. mail [email protected] / pr. telefon 27105412. Du kan læse mere om Eurofins Miljø Luft på https://www.eurofins.dk/miljoe/luft/.

Ansøgning

Send dit cv, ansøgning, uddannelsespapir og andre relevante bilag ved at klikke på "Ansøg".

Vi vil afholde samtaler løbende, så send CV, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst mulig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Galten
  • Tirsdag den 26. oktober 2021

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Horsens

    Vil du prøve kræfter i en bæredygtig virksomhed, hvor vi garanterer at udfordre dig fagligt på den fede måde med tunge og komplekse emner? Så har vi jobbet til dig!Vi søger dygtige og engagere..
    • Maskintekniker
    • Horsens
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udvikling..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus C

    På vegne af kunde i Aarhus søger [xxxxx] maskinfører og håndmænd til forskellige projekter i Østjylland.Der er tale om entreprenøropgaver, som foregår på forskellige byggepladser, kørekort B s..
    • Maskintekniker
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Galten over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2