Tekniker, Gråsten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gråsten

På Stryhns fabrik i Gråsten er en af vores vigtigste prioriteter at sikre stabil drift i produktionen. Derfor søger vi en kompetent og erfaren Tekniker, er det mon dig, vi søger?

Til vores team i Vedligeholdelsesafdelingen, søger vi en dygtig Tekniker gerne med praktisk erfaring inden for fejlfinding og reparation af industrimaskiner og procesanlæg.

For at sikre stabil produktion arbejder vores Teknikere på skiftehold. Stillingen vil primært være på daghold. Vi hjælper hinanden i teamet og er meget fleksible, så der er god mulighed for at ønske og bytte vagter.

Løbende vedligehold og reparation af maskin- og procesanlæg

Du bliver en del af et stærkt og engageret team på 8 personer, hvor du arbejder med samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Jobbet kræver stor selvstændighed og vil veksle mellem akutte nedbrud og planlagte opgaver. Vi arbejder målrettet med at forebygge de akutte nedbrud og derved opnå høj oppetid på vores linjer.

’Som vores nye kollega vil du blive mødt af et fantastisk team af dygtige tekniker. Du vil opleve et virkelig godt sammenhold og hos os er ingen dage ens. Der er rig mulighed for at fordybe sig i teknikken og optimere på vores anlæg, men du vil samtidig også få muligheden for at tage del i større projekter med at implementere nye anlæg, siger Per Stenger, der er Tekniks Leder i afdelingen’.

Dine arbejdsopgaver vil f.eks. være:

  • Fejlsøgning og reparation af produktionsudstyr
  • Vedligehold og forbedring af maskin- og procesanlæg
  • Montering af nye installationer
  • Diverse ad-hoc opgaver

Et godt overblik og fokus på samarbejde på tværs af organisationen

Det vigtigste for at lykkes i jobbet er, at du har teknisk sans og hænderne skruet godt på. Du har en teknisk relevant baggrund gennem tidligere erfaringer og måske er du uddannet som elektriker, automatiktekniker, automekaniker, smed eller lignende.

Du er dygtig til at planlægge og organisere, og er dermed vedholdende og struktureret i din arbejdsform. Du er handlingsorienteret, og besidder et godt overblik, der gør dig i stand til at bevare roen og prioriteringsevnen.

Du er kvalitetsbevidst og kundeorienteret, hvilket sikrer, at du overholder aftaler og deadlines. Derudover er du fleksibel i din tankegang og skaber samarbejde på tværs i organisationen.

En del af arbejdet mod en bæredygtig fremtid

Når du arbejder hos Stryhns Gruppen A/S, bliver du en del af et større mærkevarehus med fokus på kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Hos os får du stærkt fællesskab med energiske kolleger, der ikke er bange for at give en hånd med. Vi er desuden en virksomhed med gode arbejdsforhold og en høj medarbejdertilfredshed. Vi har fokus på udvikling af vores dygtige medarbejdere gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb. Vi er samtidig en ansvarsfuld arbejdsplads, der har indført en række initiativer, som mindsker vores aftryk på klimaet og styrker det danske miljø.

Lyder stillingen som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte Teknisk Chef Per Stenger på tlf.nr. 3064 5666, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi behandler de indkomne ansøgninger løbende og er klar til at ansætte vores nye kollega med opstart snarest muligt.

Ansøgningen sendes via knappen ’Send ansøgning’.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Stryhns Gruppen producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser, og har siden 2008 været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra.

Stryhns Gruppen er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK). I 2020 omsatte virksomheden for 1 mia. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har over 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Gråsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Gråsten
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Gråsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Gråsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Gråsten over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1