Rekrutteringsfirma

reparatør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Til vores kunde beliggende i Hammel søger Randstad reparatører/vedligeholdsteknikere til faste stillinger. Der er tale om ledige stillinger på henholdsvis aftenhold og weekendhold.

Arbejdsopgaver


Som reparatør/tekniker bliver du et centralt omdrejningspunkt i produktionen hos virksomheden. Sammen med dine kolleger har du til opgave at sikre, at alle produktionsanlæg kører optimalt. Det betyder, at din arbejdsdag vil være varierende og indeholde mange forskellige opgaver.
I overskrifter kan vi fremhæve følgende:
-Programmering og indstilling af maskiner
-Løbende vedligehold
-Fejlfinding
-Fejlsøgning ved nedbrud
-Reparationer på anlæg

Din profil


Vi forestiller os, at du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. elektriker, mekaniker, smed eller lignende.
Du har en interesse for teknik og er ikke bange for at få beskidte fingre! Du er en udpræget teamplayer, der både trives med at samarbejde og arbejde selvstændigt.
Du er en god kollega, der kan tale med alle typer mennesker. Du tager ansvar og er punktlig.
Sammen med dine kolleger tager du ejerskab, så I i fællesskab sikrer, at der er så få produktionsstop som muligt.

Vi tilbyder


Vi har ledige stillinger på både aftenhold og weekendhold. På de forskellige hold er der følgende mødetider:
Aftenhold: Mandag – torsdag kl. 13.55-22.55
Weekendhold: Fredag kl. 13.20-01.20 og lørdag kl.17.55-05.55
Du vil få en attraktiv grundløn, fritvalgskonto og tillæg jf. overenskomst. Derudover bliver du en del af en virksomhed med fokus på trivsel og vækst.

Ansøg


Vi leder efter medarbejdere, der kan starte snarest muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Anne Marie Staghøj på tlf. 61959231.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hammel

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Horsens

    Vil du prøve kræfter i en bæredygtig virksomhed, hvor vi garanterer at udfordre dig fagligt på den fede måde med tunge og komplekse emner? Så har vi jobbet til dig!Vi søger dygtige og engagere..
    • Maskintekniker
    • Horsens
    Få mere info
  • Maskintekniker i Løsning

    Hvilket job kan vi tilbyde dig?Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udvikling..
    • Maskintekniker
    • Løsning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus

    Indregulerings- og servicetekniker inden for ventilation til vores afdeling i Århus søges. Til vores aktiviteter på Fyn og i trekantområdet har vi nu brug for at styrke vores serviceafdeling og s..
    • Maskintekniker
    • Århus
    Få mere info
  • Maskintekniker i Århus C

    På vegne af kunde i Aarhus søger [xxxxx] maskinfører og håndmænd til forskellige projekter i Østjylland.Der er tale om entreprenøropgaver, som foregår på forskellige byggepladser, kørekort B s..
    • Maskintekniker
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Hammel over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1