Maskinmester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Vil du bidrage med din maskintekniske viden til udvikling af maskiner og tilbehør til brug indenfor brand og redning?

Vi er et mindre firma, der udvikler, bygger og sælger udstyr og køretøjer til brug indenfor brand- og redningstjenesten. Vi har et bredt program af produkter, der benyttes i branchen i Danmark og har flere nye udviklingsprojekter i gang – også med henblik på distribution og salg udenfor Danmark. Til et af udviklingsprojekterne har vi brug for flere hænder.

Stillingen

Med din maskintekniske viden vil du i samarbejde med nære kolleger bidrage til udvikling, opbygning og test af maskiner og tilbehør samt udarbejdelse af tilhørende dokumentation.

Du får naturligvis en grundig introduktion til vores udviklingsprojekter og da vi er en mindre virksomhed, vil du deltage i både idè-generering, opbygning, montage, konstruktion og test samt udarbejdelse af tilhørende dokumentation.

Du kan forvente at komme til at udvikle dig i dit arbejde på tværs af fagområder som IT, El, mekanik, pneumatik og hydraulik.

Arbejde og ansvarsområder

  • Teknisk sparring til – og i samarbejde med kolleger, foretage idé-generering og udvikling af løsninger til konstruktion og opbygning af maskiner og tilhørende forskellige funktioner.
  • Projektledelse i form af planlægning samt gennemførsel af konstruktions- og montageopgaver og tilhørende test af de udviklede maskiner og/eller tilbehør.
  • I samarbejde med kolleger, udarbejde brugsanvisninger og dokumentation i form af vedligeholdsdokumentation og sikkerhedsdokumentation samt anden dokumentation til CE-mærkning.

Din profil

Du har en teknisk baggrund og interesse og gerne erfaring indenfor konstruktion og opbygning af specialmaskiner, herunder arbejde med IT, El, mekanik, pneumatik og hydraulik og udarbejdelse af dokumentation til understøtning af CE-mærkning. Du kan også være relativt nyuddannet maskinmester, produktionsteknolog eller lignende med mod på at begive dig ud i nye udfordringer.

Du er udadvendt, løsningsorienteret, arbejder struktureret og har et godt humør. Du besidder gode analytiske og kommunikative evner og du formår at skabe overblik og du trives i et job med en tæt kontaktflade til din kolleger og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Selv motiveres du af at være en del af en innovativ virksomhed, og du brænder for at omsætte din maskintekniske viden til udvikling af produkter der kan gøre en forskel i brand- og redningstjenesten.

Faglige kvalifikationer

  • Kendskab til mekanisk konstruktion, IT, El, penumatik og/eller hydraulik.
  • Uddannet maskinmester, produktionsteknolog eller tilsvarende uddannelse – evt. har du en relevant håndværksmæssig baggrund.
  • Erfaring med, eller interesse for, udarbejdelse af dokumentation med henblik på CE-mærkning.
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Kompetent IT-bruger indenfor gængse programmer såsom MS-office.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med en uformel omgangstone og et tæt samarbejde omkring vores opgaver og projekter. Vi ved at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og derfor gør vi vores yderste for at skabe optimale rammer for din udvikling både fagligt og personligt.

Nøgleordene er

  • Tillid
  • Ansvar
  • Initiativ

Du tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer. Lønpakken indeholder løn, pension, sygeforsikring og madordning.

Har ovenstående vakt din interesse vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning og dit CV til [email protected]

For yderligere information kan Bo Engeset kontaktes på tlf: 51 82 49 37.

Ansøgningsfrist: 8 oktober 2022. Forventet samtaler den 14 oktober.

Hauberg Technique A/S leverer brandkøretøjer i samarbejde med europæiske opbyggere og er forhandler/importør i Danmark af noget af branches bedste udstyr fra europæiske og oversøiske produkter. F.eks. Ruberg brandpumper, Fireco lysmaster, PyroLance skæreslukker, Protek® strålerør og vandkanoner, Hannay Reels® slangevinder (brand og industri), Group Leader overtryks ventilatorer, Gas træningsudstyr, BIOex miljøvenlige skumvæsker, Fire-max, Termiske kamera, div, Task Force Tips © (TFT) vandkanoner og strålerør, CTD elektronisk skumudstyr, Flexibox mobile dæmninger og flydespærringer, Lejon Kemi vaskeprodukter m.m.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Haslev
  • Lørdag den 08. oktober 2022

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Mørkøv

    Maskintekniker søges til organisation/virksomhed i 4440 Mørkøv
    • Maskintekniker
    • Mørkøv
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en erfaren industrielektriker til at udføre installationer og opbygninger af tavler for vores kunder. Som industrielektriker vil du have ansvaret for at installere proces- og maskinanlæg h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    LUBIjob søger på vegne af kunde, en industritekniker/maskinarbejder til Vestsjælland.Er du en passioneret industritekniker eller maskinarbejder med et solidt fundament af faglige kvalifikationer?.
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Roskilde

    Har du lyst at få en hverdag, hvor du servicerer og reparerer kraner i et miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Er du serviceminded og har du hænderne godt skruet på..
    • Maskintekniker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Haslev over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0