Industrioperatør til Galenisk produktion på Region Hovedstadens Apotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Region Hovedstadens Apotek på Marielundvej 25 i Herlev søger en kollega til teamet af Industrioperatører og Hospitalsmedhjælpere i vores galeniske produktion. Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi søger en ny kollega, som med initiativ og godt humør vil være med til at sikre, at vi fortsat producerer lægemidler af høj kvalitet til vores patienter.

I Galenisk afdeling producerer vi ikke-sterile lægemidler som tabletter, suppositorier, og miksturer. Desuden pakker vi lægemidler til kliniske forsøg, påfylder spritprodukter og dosisdispenserer lægemidler. Vi leverer produkterne til regionens egne hospitaler og til andre sygehusapoteker.
Galenisk afdeling består af 22 engagerede medarbejdere, heraf et team af 6 erfarne industrioperatører/hospitalsmedhjælpere, som vil blive dine nærmeste kollegaer i dagligdagen. Dette team varetager påfyldning og pakning af lægemidler samt rengøring og opvask i afdelingen. Vi løser også opgaver på tværs af faggrupper i afdelingen, og hjælper hinanden på tværs af apotekets afdelinger.

Om dig:

Vi er en afdeling med en travl og spændende hverdag. Derfor er det vigtigt, at du trives i en dynamisk hverdag, hvor ting hurtigt kan ændre sig.

Vi lægger vægt på at have det rart mens vi er på arbejde, og derfor skal vores nye kollega være positiv og have et godt humør. På Apoteket arbejder vi med egetansvar. Det betyder, at både medarbejdere og ledere har ansvar for, at hver dag bliver en god dag. Yderligere arbejder Galenisk afdeling med selvledelse, hvilket betyder en øget grad af medbestemmelse og medansvar hos den enkelte medarbejder.

For at trives i dette job er det vigtig at du både kan arbejde sammen med andre, og arbejde selvstændigt, da man ved nogle opgaver arbejder alene, mens en stor del af påfyldningerne foregår i samarbejde med en eller flere kollegaer.

Vi ønsker os at du:

  • Er uddannet industrioperatør eller tilsvarende
  • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig
  • Har interesse for eller erfaring med lægemiddelproduktion og GMP (Good manufacturing Practice)
  • Har interesse for eller erfaring med rengøring
  • Kan tale og skrive dansk
  • Kan anvende IT på brugerniveau
  • Er mødestabil


Om Jobbet:

Hverdagen består af mange forskelligartede opgaver, som løses i samarbejde med dine kolleger i teamet. Dagen starter altid med rengøring af vores produktionslokaler, så vi kan sikre, at vores lægemidler produceres i et rent miljø. Herefter vil der typisk være påfyldning og pakning af dagens lægemiddelproduktion samt rengøring og opvask af produktionsudstyr. Der kan også være andre mindre opgaver som pakning af udstyr til autoklavering, vedligehold i afdelingen, deltagelse i kvalificering af udstyr og opdatering af instrukser. Fordelingen mellem de forskellige typer af opgaver vil afhænge af dine kvalifikationer og interesser. Fælles for alle opgaver er, at de er med til at sikre, at vi kan levere medicin af den bedste kvalitet til vores patienter.

Nøgleegenskaber til dette job er omhyggelighed og en god fysik. Flere af opgaverne indeholder tungt eller belastende arbejde, og det er derfor vigtigt med en god fysik. Omhyggeligheden er bl.a. vigtig ved rengøring og udfyldelse af batchdokumentation.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt

Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7.00 - 14.24 med flextidsordning

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.
Der forhandles tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om opgaverne og hverdagen i Galenisk afdeling, er du velkommen til at kontakte teamet af industrioperatører og hospitalsmedhjælpere på tlf.: 4457 7750 (kl. 7-14)
Hvis du har spørgsmål vedrørende ansættelsesforhold osv. er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nina Bangsgaard Rasmusssen på tlf.: 4457 7752 (kl. 9-15)

Vi forventer at holde samtaler i uge 30.

Ansøgning og CV sendes online via linket herunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Herlev
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • Værksteds- og Servicetekniker til markedsledende v...

    Fri kontakt
    Brænder du for at abejde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Har du en el-teknisk baggrund? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Herlev

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Herlev
    Få mere info
  • Service- og kalibreringstekniker - Life science- o...

    Er du en dygtig og udadvendt service- og kalibreringstekniker, der kan sikre, at vores kunders udstyr måler korrekt, og vil du være med til at opbygge vores nye serviceafdeling, så er denne stillin..
    • Maskintekniker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Operatør til sterilproduktion - Vær med, når vi re...

    Operatør til sterilproduktion - Vær med, når vi redder liv Production Er du parat til nye udfordringer? Så er jobbet som operatør på skiftehold måske lige noget for dig. Hvad skal du lav..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4