Technical Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Technical Lead


Vil du have det tekniske, arkitektoniske, udviklings-og driftsmæssige ansvar for et eller flere af vores IT-systemer? Er du god til at holde styr på leverancer og prioriteter – således, at forventningerne altid er afstemt i forhold til forretningen samt virksomhedens udviklingsambitioner? Da vi er en vækstvirksomhed, er det vigtigt, at du har lyst til at indgå i et team og en virksomhed, som konstant er i bevægelse. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om den spændende stilling nedenfor.

VIRKSOMHEDSPROFIL
Dansk Sundhedssikring A/S er på bare 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi, som følge af vores sundhedsfaglighed, vores store fokus på data og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os. Vi er en dynamisk og agil virksomhed med kort vej fra idé til handlig.

OM STILLINGEN
Du bliver en del af IT-udviklingsteamet som pt. består af 7 kollegaer og organisatorisk refererer du til IT-udviklingschefen.
Som Technical Lead får du det fulde ansvar for en række af vores IT-systemer. I praksis betyder det, at du kommer til at få det tekniske, udviklings- og driftsmæssige ansvar - hvor du bliver single point of contact for support i form af driftsmæssige problemer hvoraf du skal tilsikre, at fejlene håndteres og rettes og der tages proaktivt hånd om at finde root causes. En væsentlig del af rollen består i løbende at prioritere samt drive udviklingsopgaver i samarbejde med forretningens systemejere og holde dem opdateret med fremdrift af forventede releases. Du kommer derfor til, at få det fulde overblik over det nuværende samt fremtidige virksomhedsbehov hvoraf forventninger er afstemt med forretningsejerne. Som Technical Lead har du kontinuerligt overblikket over den nuværende samt den ønskede fremtidige tilstand for systemarkitekturen – og derved kommer du til, proaktivt, at tage ansvar for selvsamme.

Ved opstart af nye forretningsprojekter, vil du medvirke i opstartsfasen da du bliver ansvarlig for afklaring af scoping, risikovurdering, initial estimering m.v. inden det bliver til et IT-projekt. Du kommer til at indgå i et konstruktivt samarbejde med de øvrige Technical Leads på området samt med IT-udviklingschefen med henblik på, at få prioriteret og løbende forbedret enterprisearkitekturen bredt set.

Som ansvarlig for et eller flere systemer vil du have følgende primære ansvarsområder:

  • Håndtering, kvalitetssikring og udvikling af systemleverancer
  • Ansvarlig for systemarkitekturen
  • Drift og overvågning af systemer
  • Udvikling og fejlrettelser på systemer
  • Stakeholder management
  • Vedligeholdelse af back logs og herved sikring af at igangværende og kommende arbejdsopgaver kvalificeres, dokumenteres og vedligeholdes
  • 2nd/3rd level support – fejlhåndtering og rettelser

Succeskriterier i jobbet?
Din succes i rollen vil i høj grad afhænge af din evne til at sikre, at der er styr på leverancer og prioriteringer –hvor du løbende får forventningsafstemt med forretningsejerne. Du formår at danne dig et overblik over virksomhedens nuværende situation og proaktivt foreslår forbedringer, som udvikler og forbedrer systemerne i retning af det ønskede behov. Du har styr på underleverandører, hvor de forretningsmæssige behov implementeres korrekt i systemet med omtanke for funktionalitet, teknik og skalerbarhed. Du formår at få italesat og eksekveret på de ”brændende platforme” som kan være afgørende for en videre fremdrift samt overholdelse af aftalte leverancer.

DIN PROFIL
Den rette kandidat har flere års erhvervserfaring inden for IT-udvikling -og drift med en kandidatgrad indenfor IT eller lignende. Du har en bred forståelse for de mest gængse udviklingssprog (frameworks– herunder .NET Framework /.NET Core, Angular / SQL Server.) samt for infrastruktur. Dine kompetencer indenfor Microsoft teknologier er stærke - og det er et krav, at du har flere års erfaring fra CRM/MS Dynamics, eftersom det er dette kernesystem du bliver lead på. Derudover har du gode kommunikationsevner, og begår dig let på alle niveauer i organisationen, både på dansk og engelsk, på skrift såvel som i tale.

Som person er du pragmatisk og det er vigtigt for dig, at kvaliteten af dit arbejde er i orden. Du trives i et travlt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø hvor du formår, at bevare roen og overblikket, særligt når tingene går meget stærkt. Du er god til at samarbejde på tværs af en organisation hvor du evner, at opbygge tillidsfulde samarbejdsrelationer. Du har en positiv tilgang til løsningen af dine arbejdsopgaver hvorfor du ofte tænker i muligheder og løsninger, særligt når du støder ind i komplekse problemstillinger, som potentielt kan være med til at bremse fremdriften. Du kan sætte struktur i kaos selv i en travl hverdag hvor der kan være mange bolde i luften.
Dit arbejde vil få direkte betydning for vores interne arbejdsgange hvorfor det er vigtigt, at du trives med at tage et stort selvstændigt ansvar, lige fra idé til leverance – og sørger for, at inddrage relevante kollegaer og samarbejdspartnere for at komme vellykket i mål.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Din primære arbejdsplads vil være i Herlev., Hørkær 12B.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring.
Vi tilbyder også en lækker frokostordning. Når du er godt inde i jobbet, vil der være mulighed for to hjemmearbejdsdage ugentligt.

SØG JOBBET
Vil du være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontakte CTO, Lars Bjerregaard på tlf. 51 59 51 89. Grundet afholdelse af sommerferie, kan rekrutteringsprocessen trække lidt ud.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 495.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Herlev

Lignende jobs

  • Værksteds- og Servicetekniker til markedsledende v...

    Fri kontakt
    Brænder du for at abejde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Har du en el-teknisk baggrund? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Reparatør/Mekaniker - [xxxxx] Herlev

    Vi har travlt på vores værksted, så vi mangler en reparatør snarest muligt. Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Maskintekniker
    • Herlev
    Få mere info
  • Service- og kalibreringstekniker - Life science- o...

    Er du en dygtig og udadvendt service- og kalibreringstekniker, der kan sikre, at vores kunders udstyr måler korrekt, og vil du være med til at opbygge vores nye serviceafdeling, så er denne stillin..
    • Maskintekniker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Operatør til sterilproduktion - Vær med, når vi re...

    Operatør til sterilproduktion - Vær med, når vi redder liv Production Er du parat til nye udfordringer? Så er jobbet som operatør på skiftehold måske lige noget for dig. Hvad skal du lav..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4