Operatør til produktion i Storkøbenhavn og Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Føler du dig hjemme i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for hele tiden at forbedre din måde at arbejde på? Er du fuld af initiativ og handlekraft, og bliver du motiveret af teamwork med gode kolleger?

Så er et job som operatør i Novo Nordisk, Product Supply, måske noget for dig. Her får du mulighed for at gøre en forskel for patienter med diabetes, hæmofili eller andre sygdomme. Samtidig giver vi dig chancen for at udnytte dit potentiale, da vi har fokus på personlig og faglig udvikling. Du kan se frem til et job med stort ansvar, hvor du skaber resultater i samarbejde med dine kolleger.

Product Supply er ansvarlig for produktionen af alle produkter, der sælges af Novo Nordisk. Det er vores opgave at sørge for, at produkterne er tilgængelige, når kunderne skal bruge dem. Vi sikrer også, at alle produkter lever op til de aktuelle kvalitetsstandarder. Product Supply beskæftiger ca. 9.500 medarbejdere. For at opretholde en position, som en af de bedste leverandører af farmaceutiske produkter, fokuserer vi kontinuerligt på at udvikle og forbedre vores måde at arbejde på. Derfor er vi også altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere.

Vi søger nu operatører til vores jobbank med henblik på stillinger i vores produktion i Storkøbenhavn og Hillerød. Der er tale om midlertidige stillinger af 12 måneders varighed. Skriv venligst i ansøgningen om du er interesseret i et job i Storkøbenhavn, Hillerød eller begge områder.

Alsidige operatørjob i alle dele af produktionen

Dine arbejdsopgaver som operatør er varierede, men hovedvægten i jobbet ligger på at betjene produktionsudstyret, sikre at produktionen kører gnidningsfrit og sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav. For at efterleve disse krav vil du få til opgave at dokumentere og kontrollere dit arbejde. Ofte vil rengøring af produktionsfaciliteterne og udstyret også være dit ansvar.

Du kan glæde dig til en hverdag i et velfungerende team med 8-30 kompetente kolleger. Mange opgaver løser du i teamwork, hvor kollegialt sammenhold og godt humør er i centrum. Men du får også selvstændigt ansvar for at løse egne opgaver. Vi lægger vægt på udvikling af vores medarbejdere og giver dem løbende de faglige kvalifikationer, som kræves i vores specifikke produktion. Sådan får du mulighed for at deltage i relevante kurser, som også udvider dine fremtidige jobmuligheder i Novo Nordisk.

Du vil arbejde på 3 holdskift med skiftevis dag, aften og nattevagter samt weekendvagter, da det meste af vores produktion kører i døgndrift året rundt.

Kvalitetsbevidste og handlingsorienterede operatører

Du har måske erfaring med at arbejde i en produktion, men din faglige baggrund er ikke så væsentlig. Det vigtigste er, at du tager ansvar og er meget bevidst om kvaliteten i dit arbejde. Du skal også være klar til løbende at tilegne dig nye færdigheder og til at håndtere de udfordringer og forandringer, som ligger foran dig. I vores produktion er samarbejde vigtigt, så du skal have en positiv indstilling og lysten til at løse opgaver i fællesskab med kolleger. Endeligt har du flair for teknik og IT.

Når du søger stillingen som operatør hos Novo Nordisk A/S, er det et krav, at vi kan se eksamenskarakterer i dansk, matematik og engelsk på minimum 9. klasses niveau. Det er derfor helt afgørende, at du sammen med dit CV og ansøgning uploader denne dokumentation (eksamensbevis med karakterudskrift). Har vi ikke modtaget det, vil du desværre ikke blive taget i betragtning til stillingen.

Har du taget en anden videre uddannelse, opfordrer vi ligeledes til, at du uploader dette (fx industrioperatør, procesoperatør, håndværker eller lignende).

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt os på telefon +45 3079 7626.

Telefonen er åben mellem kl. 13 og 14, tirsdag i uge 23 og tirsdag og fredag i uge 24.

Ansøgningsfrist

Den 14. juni 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1