Teamleder / medarbejdende værkfører til spændende virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

HR-Industries søger en ansvars- og kvalitetsbevidst teamleder til - sammen med produktionschefen - at sikre den daglige drift af smedeafdelingen i en spændende mindre virksomhed vest for Aarhus.

Virksomheden udvikler, producerer og monterer kundetilpassede designede løsninger indenfor sit felt. Virksomheden er markedsledende og produktet er såvel visuelt som funktionelt i second to none kvalitet.

Teamlederen vil stå for den daglige igangsætning og opgavestyring opgaver og arbejdsflow i smedeafdelingen i samarbejde med produktionschefen. Een af Teamlederens fornemste opgaver er - i samarbejde med produktionschefen og tegnestuen - at sikre en løbende konstruktions- og procesoptimering. Teamet i smedeafdelingen består dels af en fast stab dels af erfarne løsere tilknyttede kollegaer. Målet er, at der hver eneste dag ydes en god og kvalitativ indsats og at alle er klogere ved fyraften, end de var, da de mødte ind om morgenen. Der lægges vægt på, at Teamlederen er med i arbejdet og også selv griber et svejsehåndtag i hverdagen.

Den ideelle kandidat har ikke nødvendigvis en masse ledelseserfaring. Det ligger dog naturligt for kandidaten at være proaktiv og tage ansvar for opgaver og sikre, at målopfyldelse sker. En uddannelsesmæssig baggrund kunne være smed, produktionsteknolog eller noget helt tredje, der fagligt matcher udfordringerne i hverdagen.

Du søger jobbet ved at oprette dig i vores database, hvor du kan vedhæfte dit CV og ansøgning til din profil. Skriv lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette netop til dette job. Vi regner med, at dit CV indeholder oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Vi arbejder allerede med opgaven og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb. Søg/opret dig derfor hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hinnerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1